Hráčem 14. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ladislav Střecha

31%

Velká Bíteš celý podzim sázela na kvalitní defenzívu, založenou na poctivé práci zkušených obránců. To se jí vyplatilo, ze 14 kol nasbírala obdivuhodných 34 bodů a jen třináctkrát inkasovala. Jedním ze strůjců defenzivního úspěchu je i kapitán bítešského Spartaku Ladislav Střecha. Ten, stejně jako celá Bíteš, ovládl na podzim nejen krajské trávníky, ale i naší anketu o Hráče kola. Ladislav vyhrál podruhé a my s ním již chystáme rozhovor..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Rampír 26%
3. Bohumil Mokrý 21%


0

Pokud nás sledujete v posledních týdnech pravidelně, tak vás asi nepřekvapí, že vítězem ankety Hráč kola se stal fotbalista Velké Bíteše. Je to tak, hráčem 14. kola se stal bítešský kapitán Ladislav Střecha, který tak potvrdil hegemonii Spartaku v našem hlasování. Z rekordního počtu došlých hlasů získal téměř třetinu, přesně 31 %. přesto jeho vítězství nebylo suverénní. Druhý Lukáš Rampír z Okříšek obdržel jen o 5 % hlasů méně, tedy něco přes čtvrtinu vašich hlasů. Na pomyslné bronzové příčce se umístil zaskakující "brankář" Přibyslavi Bohumil Mokrý.  

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.