Hráčem 14. kola, Divize sk. C, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Zolotuchin

28%

Je neuvěřitelné, že při takovém množství hlasů, jako nám poslední dobou chodí, se sejdou dva vítězové. Ale je tomu tak. Hráčem 14.kola se stal Patrik Zolotuchin z Admiry Praha a Zdeněk Vaňous z Ústí nad Orlicí.

 

Patrik je hráčem na pomezí áčka a béčka. Ale když nastoupí za první tým, tak na hřišti nechá vše. V tomto zápase mu byla odměnou jeho branka, která znamenala pro Admiru tři cenné body.

 

Zdeněk jako Ústecký kapitán, byl nejlepším hráčem na hřišti, útočil, bránil, vyvážel míče, domácí mu dokázali vzít míč jen za cenu faulů, nahrál na oba góly. Zcela mimořádný výkon!

 

Rozhovory s Patrikem Zolotuchinem a Zdeňkem Vaňousem Vám přineseme v nejbližší době

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Vaňous 28%
3. Miroslav Hyka 14%


0

 Třetí místo obsadil Miroslav Hyka, který je gólmanem FKP Turnov. V bezbrankovém zápase s Jaroměří kralovali oba gólmani. Protože si Turnov připsal vítězství po penaltách, tak se do sestavy kola dostal právě Miroslav.

 

Poslední hlasování o hráče kola nás čeká od pondělí 16.11. do středy 18.11. do 11:59 hod.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.