Hráčem 12. kola, IV. třída sk. A Hradec Králové, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Brzek

52%

Hlasování o hráče 12.kola ovládli fanoušci Libřic, kteří poslali svému favoritovi nadpoloviční většinu hlasů. Proto se zcela zaslouženě stal hráčem kola David Brzek z Libřic. Až do svého vystřídání patřil David k nejlepším hráčům na hřišti. Jeho výkon výrazně přispěl k jednoznačné výhře Libřic.

S Davidem Brzkem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

                                                 !!POZOR!!

Sestava středečního 15.kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat od čtvrtka 29.10. do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Taclík 20%
3. Vít Sláma 13%


0

Na druhém místě se umístil Jan Taclík z Černilova. Výborný výkon tohoto mladého hráče, ročníku narození 2000. Jeho dva vstřelené góly rozhodly o vítězství Černilova nad Sendražicemi.

Třetí příčku obsadil Vít Sláma z Jeníkovic. Vít nastoupil až do druhého poločasu, ale neuvěřitelně rozhýbal hru domácího týmu. Podal výborný výkon.

Kromě toho středečního, nás čekají poslední dvě povíkendová hlasování o hráče kola. To následující si můžete užít od pondělí  2.11. do středy 4.11. do 11:59.hod

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.