Hráčem 8. kola, Okresní přebor Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Matouš Kouba

64%

Drtivá většina všech hlasujících (a ta čísla kolo od kola stoupají) přidělila právo soutěžního hlasu právě Matouši Koubovi. Tento značně chválený záložník mužstva  TJ Hraničář Malonty  byl dle vedoucích  článků klubu jasně nejlepším mužem na hřišti, na což poukázal mimojiné také jednou brankou, kterou sedmigólovou kanonádu na půdě Velešína vcelku brzy otevřel. Jeho výkon byl natolik přesvědčivý, že jej po nominaci úspěšně proměnil ve vítezství a nyní nese titul nejlepšího hráče uplynulého kola.

 

 Nejpozději pátečního dne přineseme již tradiční rozhovor s vítězem, bez pochyby se máte na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Fejtek 15%
3. Patrik Podskalský 6%


0

S vidno znatelnou ztrátou se na pomyslné stříbrné příčce umístil Jan Fejtek a ten je dalším loučovickým hráčem, který dává veřejně vědět o obrovské podpoře tamního klubu FC Vltava a nejen jeho. O Loučovicích je známo, že mají opravdu kvalitní fanoušky a právě oni se postarali o další TOP umístění svého oblíbence. V Přídolí Vltavu sice nečekalo nic lehkého, ale tříbodový příděl byl spíše rutinní povinností. Sám onen obránce sice brankou k vítězství nepřispěl, ale dle slov trenéra Hoška byl na hřišti nejlepší, když veškeré situace řešil opravdu fotbalově, jak se má.

 

No a třetím místem uzavírá nejlépe podporované trio chvalšinský forvard Patrik Podskalský. Ten sice neproměnil to, co mohl, přesto však dvě branky vsítil a na výhře svého týmu proti rezervě Frymburku se podepsal velmi důrazně. Pro TJ Sokol Chvalšiny je to tak po dlouhé odmlce druhé letošní umístění, které z ankety vzešlo. Zda to bude pro tohoto kanonýra odrazový bod k ještě úspěšnějším zítřkům, to ukáže již nadcházející kolo, kde Chvalšiny doma vyzvou nevyzpytatelné Přídolí s rodem tvrdě hrajících Písků.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.