EXPERT TIP - 8.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 25.9.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Miroslav Rolný z Velkých Heraltic.




Miroslav Rolný

Miroslav Rolný  hrál od žáků až do můžu (do 22let) hrál za Vávrovice. Od 22 až do teď hraje za Velké Heraltice (1.B a dva roky 1.A třída). Nyní je mu třicet a o krajských soutěžích má dost velký přehled, takže jeho tipy jsou opřeny o tyto zkušenosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Nesmírně těžký zápas. Ve Velkých Hošticích je to vždy boj a zápas o jeden gól. Věřím ale, že kvalita je na naší straně a z Hoštic si odvezeme všechny body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Derby, které vyzní pro domácí. Loučky mají několik posil a doma to umí. Krnov oproti loňsku hodně tápe a na domácí stačit nebude.

Tip experta: 1 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Zápas kola. Budišov oslabil po odchodu Kostery a Modelského, ale až do teď si bez těchto hráčů dokázal poradit. Ovšem v neděli je čeká mnohem těžší a zkušenější soupeř. Slavkov je doma velice silný, taky dokázal dobře posílit. Body zůstanou ve Slavkově.

Tip experta: 1 67 - 20 - 13 %
Komentář experta:

Bruntálské béčko je doma silné. Vítkov oproti loňské sezóně oslabil a zatím to tedy není taková jízda jako loni.Šťastnější budou domácí.

Tip experta: 2 20 - 27 - 53 %
Komentář experta:

Zde více věřím hostům. Hlavnice se trápí, a i když je Lichnov nováčkem soutěžě, tak mají zkušený tým v čele s Ondrou Bartoníčkem.

Tip experta: 0 40 - 33 - 27 %
Komentář experta:

Zde na sebe narazí dva podobné styly a bude to boj o každý metr. Zlatníky by potřebovaly zabrat, ale proti houževnatým hostům ukopou pouze bod.

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Domácí jsem před začátkem soutěže považoval za jednoho z kandidátu na postup. Myslím, že po dvou porážkách zaberou a všechny body zůstanou doma.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Ladislav Byrtus 6
2. Vítězslav Boháček 6
3. Jiří Mašlík 6
4. Jakub Dankovič 6
5. Martin Šlapák 5
6. Miroslav Šupák 5
7. Jiří Morys 5
8. Marek Honka 5
9. Petr Motl 4
10. Martin Pražák 4
11. Radek Olbrecht 4
12. Petr Vala 4
13. Míchal Jaroš 3
14. Lukáš Hudeček 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.