EXPERT TIP - 26.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 17.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Borovský

Je mu čtyřicet dva let, s fotbalem začínal v osmi letech v rodném Jimramově, kterému je až na dvě sezony ve žďárském dorostu, věrný celou kariéru. V předloňské sezóně se vrátil na hřiště a prodlužuje si fotbalový život, navíc v klubu zastává i roli funkcionáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 50 - 20 - 30 %
Komentář experta:

Losenice ještě venku nevyhrála, takže ji to potká právě v posledním kole. Jednoduché to však mít nebude, domácí můžou hrát v klidu a doma jsou nebezpeční. Bohužel ani tahle výhra však nemusí znamenat záchranu, i když podle mě Nedvědice nespadne a Losenice už je vlastně zachráněná.

Tip experta: 2 0 - 19 - 81 %
Komentář experta:

Bohdalec je pro mě záhada, několikrát během jara se nadechli k boji o udržení a když byli docela blízko tak neodjedou k zápasu do Hamrů. Věchnov má nepovedenou sezónu, výhrou potvrdí záchranu, ale to bude asi jediné pozitivum. Snad se přes léto dají dohromady a na podzim to bude lepší. O tom, že záchranu trefí Soudy není pochyb

Tip experta: 1 84 - 16 - 0 %
Komentář experta:

Březí hraje krásnej fotbal a v posledním kole vyhraje. U kladivářů bude záležet v jaké sestavě dorazí a mám obavu, že Jirka Kolarik to bude dávat těžko dohromady. Vstřelí však gól a potvrdí svoji pozici lídra v béčku

Tip experta: 1 76 - 19 - 5 %
Komentář experta:

Po špatném podzimu zažíváme neskutečné jaro. Ve hře je druhé místo a jarní neporazitelnost, takže motivace nebude problém. Benfika olé je vždy těžký soupeř, ale doufám že to zvládneme a jaro zakončíme výhrou.

Tip experta: 0 43 - 24 - 33 %
Komentář experta:

Polnička to nakonec nezvládla a vrací se do pralesa. Za mně škoda, líbili se mně a myslím, že se vrátí zpět. Pokud najdou motivaci na poslední zápas bodou pro Strážek těžkým soupeřem. Hosté se trápí v koncovce a podle mě je to hlavní důvod proč jsou tam kde jsou. Ale jak říkám Nedvědice se udrží a v tom případě Strážek také.

Tip experta: 1 67 - 14 - 19 %
Komentář experta:

Také Pohledec ještě bojuje o stříbro a výhrou potvrdí povedenou sezónu. Druhý však nebude, druhý bude Jimramov

Tip experta: 0 65 - 20 - 15 %
Komentář experta:

Hodně záleží jestli v Ujčově nezačne ukončení sezóny už v pátek(smích), ale myslím, že Oskarova parta se řádně připraví i na poslední zápas a vítězné oslavy začnou až po zápase. Ten však bude remízový, protože Rožná je kvalitní soupeř a neprodá kůži lacino.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Mitáš 5
2. Milan Neugebauer 5
3. Oskar Jančík 5
4. Jakub Stupka 4
5. Nikola Smolíková 4
6. Jiří Chlup 4
7. Michal Matuska 4
8. Petr Mitáš 4
9. Jakub Bělehrad 4
10. Ondra Černý 3
11. Ladislav Trdy 3
12. Tomas Brazda 3
13. Zlatan Ibrahimovič 3
14. Pavel Bureš 3
15. Pavel Vondruška 3
16. Milan Baroš 3
17. Ondřej Kroupa 2
18. Karel Novák 2
19. Petr Nykodým 1
20. Jiří Jetmar 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.