1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov uhájil jarní neporazitelnost


Branky


21

Jimramov remizoval s Měřínem a uhájil druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Poslední utkání sezony mělo slavnostní úvod. Hlavní rozhodčí Jan Žilka v tomto utkání končil kariéru rozhodčího, která trvala úctyhodných 38 let. Za jeho činnost pro fotbal na Žďársku mu přijeli poděkovat předseda VV OFS Jaroslav Beneš a předseda komise rozhodčích OFS Ing. Oldřich Tomášek. Domácí se loučili s dlouholetou oporou Janem Prügerem, který jako kapitán nastoupil k poslednímu mistrovskému utkání. Domácím vyšel úvod a již ve 2.minutě si Pavel Sedlák naběhl na dlouhý aut M.Zavadila a neomylně hlavou skóroval. I v dalším průběhu měli domácí značnou převahu, ale koncovka chyběla. Hosté pomalu přebírali iniciativu, ovládli střed hřiště a vytvářeli si dobré příležitosti, ve 32.minutě ještě Hlaváč Vokouna vychytal, ale ve 40.minutě už měl navrch měřínský snajpr a chytrou střelou vyrovnal. 

Druhá půle branku nepřinesla

Po většinu 2.poločasu byli hosté fotbalovější, domácí spoléhali na brejky a na obou stranách bylo mnoho brankových příležitostí, ale zbrklost v koncovce a velmi dobré výkony obou brankářů jak domácího Hlaváče, tak hlavně hostujícího Sysla způsobily, že se skore již nezměnilo a tak tento bod stačil domácím k potvrzení 2.místa v soutěži, když udrželi serii 14 utkání bez porážky s bilancí 11 vítězství a 3 remízy při skore 42 :  12. Všem hráčům patří velké poděkování jak k jarní sezoně přistoupili a dokázali několik utkání otočit a rozhodnout v úplném závěru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dneska se nám to nepovedlo, já sám jsem předvedl výkon, za který se dá leda tak nakopat do prdele. Ale jinak děkuju všem spoluhráčům za jarní jízdu bez porážky, za mě mega spokojenost.. Bilance 10-3-0 je 1adeluxe a tak jsme druhý no a co(smích). I když jsme se tvářili, že se nás postupové spekulace netýkají, tak nejen v kabině se to prostě probíralo. Nakonec je však všechno jinak než třeba dneska vo půl pátý vypadalo. Všichni jsme chytrý jak rádia, ale ještě pořád jsou ve fotbale poctivci jako třeba Stařeč nebo Stará Říše.(smích) Zůstáváme v trojce a uvidíme co přinese nová sezóna. Všem soupeřům přeju řádnou zakončenou, bezva dovolenou u Mácháče a v srpnu hurá na to. Závěrem respekt Honzovi Žilkovi, je prostě legenda a 40 let s píšťalkou je něco neskutečnýho. Taky bych chtěl pochválit činovníky svazu, že mu připravili hezkou rozlučku. A úplně nakonec ještě jednou ŤÁČKU DĚKUJEM. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Prüger [-] (15. P. Borovský [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (62. J. Sedlák [-] ) - V. Dostál [-] , M. Zavadil [-] , M. Zobač [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (60. V. Peňáz [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Král [-] - D. Horák [-] , L. Pololáník [-] (89. J. Kolouch [-] ) , J. Kučera [-] - J. Vokoun [-] - Z. Pešek [-] (78. V. Kuřátko [-] ) , P. Kolouch [-] , P. Jůda [-] , J. Sysel [-] , J. Zelinka [-] (37. P. Bartušek [-] )

ŽK: 63. M. Zobač .
Hráči zápasu: A. Hlaváč , M. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽILKA Jan - TOMÁŠEK Oldřich, BENEŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra domácích

Po špatném podzimu zažíváme neskutečné jaro. Ve hře je druhé místo a jarní neporazitelnost, takže motivace nebude problém. Benfika olé je vždy těžký soupeř, ale doufám že to zvládneme a jaro zakončíme výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích