EXPERT TIP - 26.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 17.6.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Milan Zvolánek

Dnes tipuje Keřkov, konkrétně Milan Zvolánek. Říká, že nebude slaboch a dá i přesné výsledky. Tak se na jeho tipy pojďme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

4:0 Ani jednomu týmu o nic nejde a tak se bude hrát uvolněně. Domácí si budou chtít udělat hezkou rozlučku a hodně by mě překvapilo kdyby první jarní bodík Hněvkovice uloupili v posledním kole a ještě k tomu venku. Hosté mají obrovskou marodku a forma a fotbalová nálada určitě nejsou valné takže očekávám výhru domácích jasným rozdílem.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

5:2 Dlouhá Ves má na jaře formu a střílí spoustu branek. Pospíchal, Svoboda i bratři Lukačinové jsou při chuti a určitě se některý z nich opět trefí. Naopak Lipnice má po Golčáku nejhorší obranu a to se i v tomto zápase projeví. Hosté do toho určitě dají vše stejně jako my, ale hrát doma proti Jeníkovu a venku proti Dlouhé Vsi je obrovský rozdíl. Lipnice v současné době kvalitou na Dlouhou Ves prostě nemá a to se projeví i v tomto zápase. Hosté budou dlouho odolávat a bude to vyrovnané, ale až to budou muset trochu otevřít, tak se domácí střelci prosadí.

Tip experta: 1 31 - 23 - 46 %
Komentář experta:

2:0 V tomto zápase nám bude chybět kvůli zraněním a dovolené důležitá osa týmu - stoper, střední záložník a útočník. Další tři hráči musí nastoupit s menším zraněním. Obrovský rozdíl ale musí být v motivaci na tento zápas. Golčák je zachráněn a může si poprvé po dlouhé době zahrát bez nervů z výsledku a my budeme hrát o holý život a dáme do toho zápasu naprosto vše. Otázka je pro koho je tato situace lepší, jestli pro hosty, že si můžou uvolněně zahrát fotbal a nebo pro nás, kdy nám bude svazovat nohy, že nesmíme chybovat a musíme vyhrát za každou cenu. Myslím si, že zápas moc fotbalové krásy nepobere, ale že bychom ho mohli ubojovat, zvítězit a ještě alespoň pro příští sezonu se v okresu zachránit. Ačkoliv samotná výhra na to ještě stačit nemusí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

tento zápas byl již odehrán v květnu, Kožlí vyhrálo 3:2 (pozn. redakce)

Tip experta: 1 31 - 23 - 46 %
Komentář experta:

3:2 Světlá má na jaře fazónu a to kord na domácí půdě. Šmolovy hrají spíše silovější fotbal založený na individualitách. Podle mě rozhodne kombinační fotbal domácích, ale bude to těsné.

Tip experta: 2 8 - 0 - 92 %
Komentář experta:

1:7 V tomto zápase tvrdě hrající domácí zaslouženému vítězi letošního ročníku nakopou, to však bude od nich vše a Brod, který je kvalitou někde jinde než v okresním přeboru, opět zvítězí větším rozdílem. Jejich prohra doma v minulém kole mě hodně překvapila a v tomto zápase si to opět vynahradí.

Tip experta: 0 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

3:3 Bude záležet v jakém složení Víska nastoupí. Pokud ve svém nejsilnějším složení, tak bych ji mírně favorizoval, ale pokud bude hrát tak jako druhý poločas v Přibyslavi, který jsem viděl, tak nemá nejmenší šanci. S tím výkonem (hlavně v defenzivě) by měla problémy i s naším béčkem, které je poslední na světě. Středu hřiště bude dominovat Šimoníček, bez něhož jsou jinak Věžničtí poloviční. Já to v této konstelaci vidím na remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. marek med 4
2. Jakub Bačkovský 4
3. Radek Čapek 3
4. Lenča Beránková 3
5. Pavel Čejka 3
6. Kamil Brázda 3
7. Vladimír Kučírek 3
8. Jiří Jetmar 2
9. Jan Enderle 2
10. Ondřej Bachmann 2
11. Luděk Freudenreich 2
12. TJ Šmolovy 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.