Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves statečně bojující Lipnici udolala


13

Lipnice přijela do Dlouhé Vsi v deseti lidech, nicméně o body přišla až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle bušení domácích do oslabených hostů, výsledek však vyrovnaný

Lipnice se v Dlouhé Vsi představila ve zdecimované sestavě. Deset hráčů, v bráně Bacík, který chytá pouze výjimečně, a v útoku jednapadesátiletý Čeleda. Domácí, kteří měli po zápase přímo na hřišti rozlučku se sezónou, si jistě chtěli připravit slinu pohodovým vítězstvím. Již ve 3. minutě se otevřelo okno v hostující obraně, Pospíchal však skulinu bezi nohama Bacíka nenašel, míč zůstal hostujícímu brankáři zaklíněn mezi stehny. Hosté byli zatažení a čekali na šanci, jak udeřit z brejku. O protiútok se pokusili v 10. minutě, nicméně akce ztroskotala a do pootevřené obrany se dostal Pospíchal, jenž skóroval. Poté hosté přestáli další dvě velké příležitosti, rozezvučela se tyčka i břevno po krásných nůžkách M. Lukačiny. V 18. minutě kiksnula hostující obrana, čehož využil Boucner, jenž šel sám na Rajdla a zkušeně ho prostřelil. Zanedlouho se ke střele ze střední vzdálenosti dostali dlouhoveští, Bacík však konečky prstů vytlačil míč nad břevno. Po půlhodině hry vystřelil ze 30 metrů Čeleda, vyběhnutý Rajdl se však dokázal stáhnout mezi tři tyče a lob vytěsnil. Do konce první půle už se nic zajímavého nestalo a stav byl tedy 1:1.

Hosté ztratili vítězství v závěru

O poločase vystřídali J. Lukačina a Svoboda a na hře Dlouhé Vsi to bylo znát. Lipnice se čím dál více osmělovala až v 57. minutě po krásném centru Tecla ze standardní situace otáčel Bouchner. Chvíli na to nebezpečně pálil Dolejší, jeho střela mířila do šibenice, mimo ji však ztečoval domácí obránce. V tomto období početně oslabeni hosté kontrolovali hru. V 79. minutě si však vybral slabší chvilku do té doby skvěle chytající Bacík, který nezvládl centrovaný míč a M. Lukačina si s doklepnutím do brány starost nedělal. Zanedlouho však Bacík zachraňoval svůj tým, když vytěsnil tvrdou ránu, která mířila k tyči. V samém závěru, konkrétně v 89. minutě hosté padli. Jejich obranou se proháčkoval M. Lukačina a sám před brankářem si poradil. Po vstřelené brance ho zasypala těla radujících se spoluhráčů. Domácí tak vyhráli 3:2 a vychutnali si posun na čtvrté místo tabulky, pro Lipnické výsledek neznamenal žádnou změnu, skončili dvanáctí.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Pavel Pospíchal, útočník: Bylo vidět, že nám už o nic nešlo, zatímco hosté hráli a záchranu a tvrdě bojovali. Dokonce sahali i po vítězství. Remíza by asi zápasu slušela víc.

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš, obránce: Když jsme se sešli v deseti lidech, ani se nám nechtělo jít na hřiště, nakonec jsme však zamakali a sahali po bodech. Jeden z našich nejlepších výkonů na jaře. Po zápase jsme zjistili, že výsledek zápasu nemohl mít vliv na naše postavení v tabulce, takže nás prohra ani tolik nemrzela.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Kunášek [-] , T. Němec [-] (63. J. Polák [-] ) , P. Pospíchal [-] (89. F. Kotouč [-] ) , M. Lukačina [-] , V. Cibulka [-] , N. Vojta [-] , D. Vošický [-] , J. Lukačina [-] (46. P. Šrámek [-] ) , O. Svoboda [-] (46. V. Krečman [-] ) , J. Eis [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Bacík [-] - B. Černý [-] , J. Dolejš [-] , L. Tecl [-] , J. Bouchner [-] - P. Dolejší [-] , T. Horák [-] , O. Šima [-] - A. Bláha [-] , K. Čeleda [-]

Hráči zápasu: M. Lukačina - J. Bouchner .
Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beránek Jiří - CAKL David, KOPECKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: výhra domácích

5:2
Dlouhá Ves má na jaře formu a střílí spoustu branek. Pospíchal, Svoboda i bratři Lukačinové jsou při chuti a určitě se některý z nich opět trefí. Naopak Lipnice má po Golčáku nejhorší obranu a to se i v tomto zápase projeví. Hosté do toho určitě dají vše stejně jako my, ale hrát doma proti Jeníkovu a venku proti Dlouhé Vsi je obrovský rozdíl. Lipnice v současné době kvalitou na Dlouhou Ves prostě nemá a to se projeví i v tomto zápase. Hosté budou dlouho odolávat a bude to vyrovnané, ale až to budou muset trochu otevřít, tak se domácí střelci prosadí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích