EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Je před námi poslední říjnový víkend, což v našich zeměpisných šířkách znamená, že podzimní část fotbalových soutěží spěje pomalu ke svému konci. Krajský přebor má na pořadu 12. kolo a my vám přinášíme Expert tip, který bude právě na toto kolo zaostřen. Opět bude v akci všech 14 týmů, takže nás čeká sedm více či méně důležitých a zajímavých duelů! Jeden takový bude k vidění v Herálci, kam zavítá béčko Havlíčkova Brodu a bude to tedy souboj o černého petra soutěže. Naopak v Humpolci se potkají týmy, které hrají aktuálně velice dobře a stoupají tabulkou - přijede Sapeli Polná. Velká Bíteš bude chtít ve Světlé natáhnout šňůru neporazitelnosti, minule potupené Moravské Budějovice budou skládat reparát proti útočné Přibyslavi. Jaroměřice si posledně vyšláply na Jemnicko a zopakovat to budou chtít i proti Velkému Meziříčí B. Jemnicko si naopak bude chtít zlepšit náladu s Žirovnicí. Nakonec jsme si nechali Chotěboř, která by chtěla na svém fotbalovém jevišti skoncovat s podzimní truchlohrou a porazit Okříšky, které vede náš dnešní expert Gustav Cabúk. 




Gustav Cabúk

Roli experta pro 12. kolo přijal trenér Okříšek Gustav Cabúk. Pan Cabúk se okolo fotbalu pohybuje řadu let. Dorostenecká léta strávil v Opavě, pak působil v Liptovském Mikuláši. Po návratu do Čech hrál nejprve za Sokol Jamné a pak na dlouhá léta zakotvil ve Spartaku Jihlava. Zde byl osm let a se Spartakem si zahrál i MSFL. . Pak byl dvě sezóny v Bedřichově a následně si na 4 roky odskočil do Rakouska. Po návratu jeho kroky vedly do Sokola Jemné, kde stále figuruje na soupisce, jak sám říká, jako rezerva. 

Jako trenér rozjížděl s panem Morkusem přípravky ve Spartaku Jihlava, následně působil u dorostu a mužů Bedřichova. V tuzemsku ještě působil v Rantířově a Dobroníně. Trénoval i v Rakousku  během svého fotbalového angažmá. No a od letošní sezóny působí na lavičce SK Huhtamaki Okříšky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.