Hráčem 20. kola I. A třídy sk. A se stává Josef Pavelec

0

Fanoušci webu fotbalunas.cz zvolili hráčem 20. kola I. A třídy sk. A obránce TJ Slavoje Pacov Josefa Pavelce. Čtyřiatřicetiletý pilíř pacovské obrany odvedl ve víkendovém utkání proti předposlednímu Dobronínu bezchybný výkon, který korunoval krásnou brankou v 30. minutě, čímž svému týmu dopomohl k vysoké výhře 6:2. 

 

 

 

 

Na druhé místo v hlasování se dostal pohledský brankář Jan Růžička. Ten dokázal eliminovat útočnou sílu pelhřimovské ofenzivy a nepustil za svoje záda míš ani jedinkrát. Ve fotbalově podprůměrném utkání jej ohrožovali domácí fotbalisté především z brejků. Ty však dokázal Růžička společně s obranou pokaždé zneškodnit a dovést utkání k cenné remíze na horké pelhřimovské půdě.

 

Na třetí přičce figuruje znovu hráč Pohledu. Záložník Petr Slanař svojí agilností na kraji hracího pole neustále zaměstnával pelhřimovské beky a servíroval do vápna míče na svoje spoluhráče. Ty ovšem domácí obránci nepustili do zakončení, a proto utkání dospělo k již zmíněné bezrankové remíze.

 

Do elitní trojice se překvapivě nedostal zložník havlíčkobrodské rezervy Marcel Hübner, jenž rozhodnul jedinou brankou utkání jara mezi Speřicemi a Havl. Brodem B. Vysokou šanci na úspěch v hlasování měl taktéž novorychnovský střelec Faltýnek, který dokázal vstřelit jedinou branku v existenčnín utkání Nového Rychnova s Bedřichovem, čímž dokázal udržet týmu naději na záchranu v soutěži.   

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Josef Pavelec (TJ Slavoj Pacov) - 37%

2. Jan Růžička (TJ Sokol Pohled) - 16%

3. Petr Slanař (TJ Sokol Pohled) - 13% 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou