Rozhovor s hráčem 19. kola OP Karlovy Vary, Pavlem Bičaníkem

0

Vaše hlasování o hráče 19. kola okresního přeboru Karlovy Vary vyhrál hráč Děpoltovic, Pavel Bičaník. Rozhovor s tímto hráčem si můžete přečíst v tomto článku.

Jak jste se dostal k fotbalu?

 

K fotbalu jsem se dostal už v dětství. Taťka byl fotbalista, tak jsem chtěl kráčet v jeho stopách, ale dotáhnul jsem to jenom do Děpoltek, ale nestěžuju si. Naopak jsem rád, že kopu za tento team, protože máme skvělou partu, za kterou bych dal celé tělo do ohně, se kterou držíme už hodně dlouho, dá se říct, že už od dětství.

 

Jak byste nám ohodnotil vlastními slovy utkání? 

 

Jo, Pila byla dobrá. Prvních 10-15 minut nás tlačili, ale my se nedáme, bohužel jsme dostali gól, ale do poločasu jsme vyrovnali mým krásným gólem. Na druhý poločas jsme se hecli v kabině a vystřídali. Šoupli jsme do pole Karla Hubálka, který hru pořádně oživil, dal do 60 minuty gól na 1:2, který nás ještě víc nakopl. Pila tlačila, ale nezmohla se na nic, jen na střely ze střední vzdálenosti, které pro nás nebyly ohrožující. V 80. minutě jsme skórovali potřetí a to už jsme věděli, že už to máme vyhrané.

 

Jak by jste popsal branky, které jste proti Pile vstřelil?

 

Obě branky byly důležité, hlavně ta první nás povzbudila do druhého poločasu ve kterém jsme famozně otočili vývoj zápasu a ta druhá byla taková bonusová, jednoho jsem si přehlavičkoval, druhemu jsem nasadil jesličky a poslal jsem to z velkého vápna doleva na vzdálenější stranu.

 

Jak vidíte šance Vašeho týmu ve zbytku sezóny?

 

Byl bych rád, kdyby jsme postoupili do B třídy, ale uvidime. Zápasů je ještě dost a my jedem naplno pořad až do konce sezóny. Baví nás vyhrávat a dávat góly.

 

Prodělal jste při fotbale někdy nějaké vážnější zranění?

 

Jenom na levém nártu jsem mě zlomené kůstky a na pravé zlomeny kotnik. Jinak jsem úplné zdráv, protože mám tajnou bylinou medicínu.:-) 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou