Radovo odvolání nestihne komise projednat. Bouřlivák může nadále trénovat

0

Přestože obdržel trenér Dukly Petr Rada minulý týden za rasistické nadávky (více o případu zde) směrem k lavičce brněnské Zbrojovky od disciplinární komise zákaz činnosti na osm měsíců, stále bude moci i teď vést svůj tým do dalšího druholigového zápasu. Proti verdiktu podal zkušený lodivod odvolání, které ale zvládne odvolací komise projednat nejspíše až ke konci dubna. 

Petr Rada se proti vysokému trestu v podobě peněžní pokuty osmdesát tisíc korun a zákazem činnosti u fotbalu na dlouhých osm měsíců dle očekávání odvolal. Odvolací komise měla dle plánu zasednout tento týden ve čtvrtek, nestalo se však. Důvodem je i to, že si vyžádala zprávu od disciplinární komise, která ale dosud nepřišla. 

 

Pokud se tedy nestane něco neočekávaného, odvolací komise rozhodne o Radově odvolání až na další schůzi, která je na programu v týdnu od 18. do 25. dubna. Do té doby tak může Petr Rada v klidu trénovat. 

 

„Myslím, že Radův případ projednáme na příštím řádném zasedání, tedy za tři týdny až měsíc. Řekl bych, že mimořádné zasedání svolávat nebudeme, i když se o tom s kolegy poradíme," řekl předseda odvolací komise Jan Malý.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou