FOTO: Generálka Vřesiny skončila remízou

0

V neděli 17.3 odehrála Vřesina generálku na ligu, na umělé trávě v Hlučíně proti Bohuslavicím.

První poločas - Tyč a jednobrankové vedení 

 

V prvním poločase byli aktivnější vřesinští, své šance si vytvořily oba týmy, ale pokusy nemířili na bránu. Ve 27. minutě přišla největší šance domácích, kdy jeden z hráčů nastřelil tyč. O 10. minutě později se, ale už domácí mohli radovat, když utekli dva hráči Vřesiny a skórovali téměř do odkryté brány, o gól se postaral Boháč - 1:0. První poločas už jinak nic nenabídl a skončil za stavu 1:0.

 

Druhý poločas - Lob a srovnání v závěru

 

Prvních patnáct minut druhého poločasu se hrál víceméně vyrovnaný fotbal, ale od 60. minuty převzali otěže hosté, kteří se v 72. minutě dokázali prosadit, když Kozel z dorážky vyrovnal na 1:1. Jenže už v 79. minutě se opět domácí dostali do vedení, z rohu se hlavou prosadil Čech - 2:1. Vedení ale domácím trvalo jen pouhé dvě minuty, hned se totiž povedlo opět srovnat skóre Janošovi, kterému předložil míč Štefek - 2:2. O góly fakt nebyla nouze a domácí jen o dvě minuty později šli zase do vedení! V 83. se lobem přes gólmana hostů dokázal prosadit Kocián a poslal Vřesinu opět do vedení - 3:2. Už to vypadalo, že Vřesina svou generálku na ligu vyhraje, ale v závěru utkání šel sám na brankáře domácích Kozel a přidal svou druhou branku v utkání. Zápas tedy skončil smírně remízou 3:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou