FOTO: Záblatí v přípravě!

0

Jeden z adeptů na postup Slovan Záblatí se před jarní částí naplno připravuje, od konce ledna záblatští trénují dvakrát týdně a mají za sebou několik přátelských zápasů.

Příprava 

Přípravu Záblatí začlo 25.1. na umělě trávě v hale Bospor. Poté další týdny tým pravidelně schází 2x týdně úterý a čtvrtek. Uterky má tým běžecké a čtvrtky v hale, takže především s míčem a intenzivní hry. První přátelák Záblatí odehrálo 10.2. proti Věřnovicím na umělé trávě v Hroní Suché. Pro fanoušky velmi atraktivní zápas, který skončil  3:2 pro Záblatí, oba týmy měli ještě několik příležitostí, ale ty neproměnili. Další zápas Záblatí odehrálo 17.2. se soupeřem z vyšší ligy, kterým byla Stonava. Záblatí se první poločas drželo, poločas který byl velmi vyrovnaný , skončil 1:0, hosté ze Záblatí drželo krok se soupeřem. Druhý poločas hosté prostřídali, bohužel se ukázala síla a zkušenost Stonavy, která si Záblatí už rozklepala a hosté prohráli nakonec vysoko 6:1. Poté čekalo Záblatí soustředění,které měli hráči jako každý rok na Hrádku od 22.2.-24.2. Na soustředění měl tým 3x denně trénink (dopoledne běh, odpoledne umělá tráva v Nýdku a večer posilovna, poté sauna a horký sud. Soustředění se zúčastnilo 16 hráčů, ale bohužel z různých důvodu se nemohli zúčastnit všichni.

 

Poslední přípravné utkání proti Kozmicim 

Dobrý vstup do utkání a brzké vedení 2:0, když se prosadil z přímého kopu Luboš Pilch a hned po něm parádním gólem téměř z poloviny hřiště Dušan Socha. Tento stav však dlouho nevydržel. Ve dvacáté minutě bylo srovnáno a do konce první půle  Kozmice stihly dokonat obrat. Slovan po pauze srovnal gólem Skokana, nerozhodný stav ale opět trval jen pár minut, Sokol se dostal do vedení 4:3, Slovan se nicméně nesmířil s porážkou a těsně před koncem srovnal svým druhým gólem v zápase Dušan Socha. V závěru jsme ještě mohli utrhnout vítězství, ale dvě z gólových šancí zůstaly neproměněny.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou