FOTO: SK Rakovník doma v posledním přípravném zápase porazil Rapid Psáry!

0

Rakovník v minulém týdnu podlehl Tuchlovicím, což pro něj byla o to větší motivace k tomu, aby se pokusil přehrát svého následujícího soupeře - Rapid Psáry. To se kvalitnímu klubu z I.A třídy povedlo, když se v druhém poločase již podruhé prosadil Bohatý a rozhodl tak o těsné výhře svého celku. 

Je toto ukazatel, že Rakovník vkročí do jara tou správnou nohou? To ukáže až čas...

Psárský trenér Debnár předpovídal utkání tímto způsobem:

,,V sobotu 2.3. sehrajeme poslední přípravné utkání proti soupeři z Rakovníka. Po úspěsném soustředění budeme již ladit poslední detaily pro nastvávající část sezóny. Bohužel nám pro drobná zranění opět budou chybět někteří hráči, ale věříme, že s ohledem na zimní přípravu a běžnost takových situací na to umíme reagovat."

Rakovník zápas bral jako zkoušku před prvním soutěžním zápasem jara proti Podlesí.

Zápas se odvíjel poměrně vyrovnaným způsobem. Už od začátku se hrálo mezi vápny a ani jeden z celků si nedokázal vytvořit větší šance. Až kolem 15. minuty našel rakovnický Valcha průnikovou přihrávkou Červeného, který si ale se svou šancí neporadil dobře a poslal své zakončení přímo do brankáře soupeře. Další akce se už ale Rakovníku povedla.

 

Červený, tentokrát v roli nahravače, našel pod sebou připraveného Bohatého a ten se se svým zakončením nemýlil - 1:0. Psárům se ale ještě do poločasu podařilo srovnat, když se trefily po dobré akci z pravé strany, zakončené přihrávkou na zadní tyč, kde se hráč hostí neunáhlil a poslal míč do sítě - 1:1.

 

Druhý poločas začal výrazně lépe pro domácí, kteří si dokázali vzít své vedení zpět. Povedenou střelou podél brankáře se zvládl už podruhé v utkání trefit Bohatý a upravil na průběžných, i konečných, 2:1 pro domácí.

 

Další zásah rakovnického týmu mohl přidat Žďánský, který ale své zakončení nezvládl tak dobře jako jeho spoluhráč. Psáry se ve zbytku zápasu snažily jen marně - šancí bylo dostatek, gólů však pramálo. Rakovník si tak před úvodním zápasem jara spravil náladu, když si své těsné vedení udržel až do konce a zvítězil.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jeho tvorba také zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou