Kotal už není trenérem Hradce, nahradí ho David Horejš

0

Další změna na ligových trenérských lavicích. Po konci Václava Jílka v Olomouci byl dnes oznámen konec také zkušeného Václava Kotala v Hradci. Ten ale v Hradci zůstane jako konzultant. Kotala nahradil na trenérském postu David Horejš.

 

Václav Kotal skončil ze zdravotních důvodů, což uvedl ve svém vyjádření pro královehradecký klub: „V první řadě bych chtěl poděkovat všem fanouškům za podporu mé osoby. Bohužel mě v poslední době potkaly zdravotní problémy, které musím řešit. Proto jsem se po dohodě s vedením klubu rozhodl, že skončím na pozici hlavního trenéra. Pokud bude mít klub zájem, tak po, doufám, že úspěšném vyléčení, bych se mohl vrátit do práce v klubu. Vše ale záleží na mém zdravotním stavu, který je teď pro mě rozhodující,“

 

Náhrada zní velmi zajímavě. Hradec ode dneška přebírá David Horejš, který naposledy působil na severu Čech v Jablonci.

 

„Možnosti trénovat A-tým FC Hradec Králové si velice vážím. Tato příležitost je pro mě o to cennější, že mužstvo přebírám po Václavu Kotalovi, což je trenér, ke kterému chovám hlubokou úctu a bude mi ctí s ním spolupracovat. V první řadě mu ale přeji, aby se co nejrychleji zotavil. Poté se společně můžeme pustit do práce,“ řekl pro klubový web bývalý trenér Českých Budějovic David Horejš.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou