FOTO: Vítkovice v poháru ladí formu

0

Tým pod taktovkou trenéra Vítězslava Mooce je zatím v přípravě velmi úspěšný a vypadá to, že to s postupem myslí doopravdy vážně. Tentokrát Vítkovice narazily v zimním poháru na Klímkovice.

První poločas - skvělý vstup do utkání

Do první půle tým Vítězslava Mooce vstoupil nejlépe jak mohl, když už v 5. minutě vyslal svůj projektyl na bránu brankáře Sikory vítkovický Radek Vítek a otevřel skóre. Domací se prezentovali velmi aktivním presingem, dostupováním a hlavně rychlým přesunem po stranách, což dělalo zkušenějším hráčům z Klimkovic problém. Jedinou kaňkou, která vítkovické trápila, tak to byla preciznost v některých fázích, kdy možná zbytečnou zbrklostí přicházeli domácí o míče, ale i toto často rychlým presingem dokázáli napravit a získat míč zpět. Ve 26. minutě trošku domácí zaskočil vyrovnávací gól hostujícího Michaela Klemiše, ale to naštěstí na další průběh prvního poločasu dopad nemělo. Vítkovické znovu do vedení dostal ve 30. minutě Kostiantyn Tarasenko, po pěkné akci z levé strany mu jeden z hráčů předložil míč do vápna a "Kosťa" se nemylíl a dal na 2:1. Domácí pokračovali ve své hře i po půl hodině hry, dokonce se jim ve 37. minutě podařilo odskočit už o dva góly, když se skvěle po levé straně uvolnil Nicolas Sýkora, sice to vypadalo, že míč přešel u rohové čáry přes čáru, ale rozhodčí byl jiného názoru a tak tuto hraniční situaci Sýkora vyhodnil nejlépe jak mohl a ve vápně našel opět "Kosťu" Tarasenka a ten přidal svou druhou trefu v zápase a upravil na 3:1.

 

Druhý poločas - Lehká úprava skóre

Vítkovice ve druhém poločase pokračovaly ve stejném tempu, stále aktivním presingem nepouštěly soupeře do prakticky žádných šancí. Do dvou velkých příležitostí se dostal Nicolas Sýkora, který nebyl daleko od další branky, ale scházel mu větší klid v zakončení. Domácím se naskytli další příležitosti v podobě standartních situací, ale i tam chyběla trošku větší preciznost. Nakonec se přeci jen fanoušci dočkali další branky a to v 82. minutě, kdy se prosadil Alexandr Tobola, který ukázal, že je v opravdu skvělé formě a upravil na konečných 4:1. Vítkovice slaví třetí výhru v zimní poháru a v tabulce jsou první s devíti body a se skvělým skóre 16:3. V příštím utkání čeká svěřence Trenéra Mooce Krásné Pole.

 

Rozhodčí - Březovský Ondřej, Závadský Kamil a Dulínek Róbert

Diváci: 59

 

Sestavy Týmů:

MFK VÍTKOVICE B: Hypš. Z - Tarasenko. K, Tarasenko. O, Sýkora. A, Holcman. J, Zajíc. V, Tydlačka. L [K], Vítek. R, Olawunmi. L, Pastrňák. T, Sýkora. N

Náhradníci: Hloch. J, Surovec. D, Antonín. A, Michael. M, Tobola. A, Herák. T, Střižík. J

 

Klímkovice: Sikora. V - Janita. P, Drábek. J, Dluhoš. P, Niemczyk. J, Klemiš. M, Šrom. V [K], Čavoj. F, Bednář. J, Vaněk. J, Gelnar. J

Náhradníci: Mareth. D, Gawlik. L, Žižka. D, Bača. M, Gelnar. D

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou