Foto: Né pětku né

0

Jižani v zimním poháru ve Vratimově přivítali Starou Bělou.

 

 

První poločas 

Jižané se v první půli prezentovali velmi ofenzivním a aktivním dojmem. Už v 10. minuta Jan Georgiou, ale hned přišla o 2. minuty později odpověď Staré Bělé, když se prosadil Matěj Škuta. To ale bylo ze strany Bělé v tomto poločasu vše, jelikož hráči Ostravy-Jih začali na hřišti dominovat! Děsivá pěti minutovka, kdy se prosadil nejprve Hampel, následně kapitán Leščák a poté znova Hampel. Poločas ukončil ve 45. minutě trefou Filip Chrašč.

 

Druhý poločas 

Ve druhé půli už tolik ofenzivních hodů jako v první půli nebylo, jedinou branku vstřelila Stará Bělá, když se v 51. trefil Doležal, ale to byla pouho pouhá úprava skóre a Jižané si připsali v poháru svou druhou výhru, když zvítězili 5:2!

 

Co se týče posil, tak trenér FC Ostrava Jih Petr Moučka vyjádřil svou spokojenost se svým kádrem, kde dle něj není potřeba nějak extrémně posílit, možnost stále je, ale dle jeho slov tým skvěle pracuje a spíše očekává návrat hráčů po zranění, jedním z nich je Marek Šlosar, který sice působil na podzim jinde, ale měl by se po zranění vrátit. Pokud by nějakou posilu trenér Moučka uvítal, tak na brankářský post, kde by rád ještě viděl posílení.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou