Plzeň myslí na budoucnost, z Opavy přichází mládežnický reprezentant

0

Viktoria Plzeň myslí na budoucnost a z Opavy přivádí hráče ročníku 2007, čerstvě 17letého, Floriána Višňu. Reprezentant do 17 let si už připsal v dresu Opavy druholigový start. Od února bude nastupovat v modročervených barvách.


Připsal si jeden start za A tým ve druhé lize. Proti Varnsdorfu odehrál 15 minut, jinak nastupoval za B tým hrající Divizi F. Nyní bude Florián Višňa oblékat dres plzeňské Viktorie.

 

„Florián neprojevil zájem o pokračování v klubu, a proto jsme akceptovali nabídku Plzně na hráčův přestup. Floriánovi přejeme, ať se mu daří," uvedl pro opavský web místopředseda představenstva Martin Latka.

 

K přestupu se vyjádřil i sportovní ředitel Viktorie, Daniel Kolář: „Jsme rádi, že jsme získali takto mladého fotbalistu s potenciálem, který musíme nyní společně dále rozvíjet.“

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou