Sparťan Sejk míří do Nizozemska vykopat postup

0

Sparťanský odchovanec se v létě rozhodl, že nechce odcházet na hostování a v těžké konkurenci se chce porvat o místo na hrotu v sestavě Sparty. To se ale příliš nepovedlo, a tak nyní 21letý útočník kývne na půlroční hostování ve druhé nizozemské lize, kam zamíří bez opce na přestup.

 

Kolem Sejka bylo během zimy dost živo. Podle informací serveru infotbal.cz ho měl na radaru Slovan Liberec nebo maďarský Fehérvár. Dále například polská Jagiellonia Bialystok, kde by se stal spoluhráčem ex-sparťana Michala Sáčka, zájem byl ale také z Norimberku, kde by měli po 10 letech opět českého útočníka. V letech 2011 až 2014 zde působil Tomáš Pekhart.

 

Nakonec ale Václav Sejk míří do Nizozemska. Konkrétně do druholigového týmu Roda Kerkrade. Podle infotbal.cz by mělo být hostování dokončeno v řádu hodin. 

 

Roda je v tabulce druhá a právě dva týmy (+ třetí tým přes baráž) postupuje do Eredivisie. Sejk má tak se svým novým týmem o motivaci postaráno.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou