PŘÍPRAVA: Lhota nestačila na zahraničního soupeře, Košutka pak na dorost Senca

0

Sobota byla ve znamení mnoha přátelských zápasů a některé z nich se týkaly i celků z krajského přeboru. Již jsme informovali o zápase Holýšova, nebo Stříbra s Rapidem. V sobotu své první přípravné zápasy ale odehrála ještě Lhota a Košutka.

TJ SOKOL LHOTA

Lhotečtí měli v původním plánu změřit síly až v neděli s juniorkou Viktorie Plzeň, jenže došlo na poslední chvíli ke změně a našel se prostor odehrát v sobotu od 18:00 na umělce v Prokopávce zápas s DJK Ammerthal, hrající německou Bayernligu Nord (5. liga).

 

Lhota se už v 10. minutě proti papírově silnějšímu celku dostala do vedení, které zařídil Šindelka, ale po zbytečných chybách dovolili do poločasu soupeři vývoj utkání otočit dokonce o rozdíl dvou branek. Nic na tom nezměnilo ani nastřelené břevno nebo zahozená šance ze standardní situace. Výsledek pak o rozdílu 1:3 byl ve druhé půli nezměněn.

 

"Na první přípravný zápas s tak kvalitním soupeřem, který je u nás na úrovni ČFL, jsem s tím, co kluci předvedli, spokojen. Samozřejmě víme, na čem pracovat a zápas nám ukázal, kde nás tlačí bota. Ale času máme ještě dostatek a zapracujeme na tom," hodnotil utkání trenér Martin Varga. 

 

Další přátelké utkání sehraje Lhota 3. února na umělce v Klatovech s místním divizním týmem.

 

TJ KOŠUTKA PLZEŇ

Košutka na své první přátelské utkání zavítala na umělku Senca, kde vyzvala místní U-19. A že mladí kluci ze Senca mají svou kvalitu, potvrdili konečnou výhrou 4:2, proti poslednímu celku krajského přeboru. 

 

Utkání za Košutku hodnotil asistent trenéra Michal Hejnal: "Byl to náš první přátelský zápas a chtěli jsme, aby to zapadlo do hrubší části nabírání fyzické kondice, takže jsme to chtěli pojmout běhavě a aktivně napadat. S prvním poločasem nejsem spokojen, nebylo to tak aktivní, jak bych si představoval. Senco mohlo dát víc jak dva góly, kdyby některé situace řešilo v závěru lépe. Druhá půle už byla lepší a na výkonu z druhé půle už by se dalo stavět. Byl to první přátelák a bylo to znát, doufám, že kvalita půjde nahoru."

 

Další zápas čeká Košutku 2. února s dorostem Petřína a 4. února s Dobřany, hrající 1.A třídu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou