Robstav v Mariánkách končí! A co bude se Zachem?

0

Je to pár hodin, co jsme vás informovali o tom, že se první tým Divize A, FC Viktoria Mariánské Lázně, nečekaně rozloučila s trenérem Alešem Zachem, přičemž jeho odchod měl mít na svědomí tehdy nejmenovaný sponzor. Nyní se dostalo i na něj.

Generálním sponzorem fotbalového celku z Mariánských Lázní byla společnost Robstav, a Mariánské Lázně měly představovat farmu v projektu FK Robstav, který hraje ČFL sk. A. Jenže po čtvrtečním "vyhazovu" trenéra Aleše Zacha se ledy pohnuly i právě pod tímto sponzorem. Právě jeho představitele viní čtenáři na sociálních sítích, ale i někteří členové klubu z toho, že právě Aleš Zach v klubu skončil.

 

Klub FC Viktoria Mariánské Lázně dnes odpoledne přišel s oznámením na klubových sociálních sítích:

Klub, FC Viktoria Mariánské Lázně, z.s., s okamžitou platností ukončuje spolupráci s hlavním partnerem klubu. 

V návaznosti na včerejší vyjádření týkajícího se odvolání hlavního trenéra, ale také dlouhodobých odlišných názorů na fungování našeho lázeňského klubu se vedení klubu rozhodlo o rozvázání spolupráce s hlavním partnerem FK Robstav. 

Více informací poskytneme v následujících hodinách.

 

Na sociálních sítích se pod příspěvkem samozřejmě zvedla ohromná vlna podpory pro návrat Aleše Zacha k týmu. Ale zřejmě minimum lidí není zainteresováno do chodu a konkrétních důvodů, které zapříčinily rozkol, natož následky, které to přineslo. 

 

Zeptali jsme se tedy samozřejmě i Aleše Zacha, zda se s ním klub spojil a zda se něco mění na situaci, že není již trenérem FC Viktoria Mariánské Lázně. "Tato skutečnost trvá a nezmění se. Po tom, co se stalo, nejsem bohužel v adekvátním psychickém stavu na to, abych mohl někoho trénovat a připravit na soutěžní zápas. Stalo se toho mimo média hodně a nemám bohužel ani důvěru ve vedení mariánskolázeňského fotbalového klubu. Je mi to hrozně líto, vůči hráčům a realizačního týmu, ale to, čím si teď procházím, není jednoduché a nedovolí mi to, abych se jako trenér ke klubu vrátil," popsal aktuální situaci Aleš Zach. Je tedy jasné, že do dalšího soutěžního zápasu povede celek z lázeňského města dosavadní asistent, Miroslav Zeman.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou