HISENSE hráč roku Adam Čapka vzpomíná na obrovskou euforii po otočce s Vyškovem. Z 1:5 na 6:5!

0

Hlasovali jste pro nejlepší hráše Hisense sestavy roku 2022-2023 v soutěži 1.A třída sk. B Jihomoravského kraje. A vítězem této ankety se stal Adam Čapka, záložník Družstevníku Nikolčice. V začátcích nové sezóny s ním přinášíme krátký rozhovor, který si můžete přečíst zde.

Adame, gratuluji k ocenění. Co na něj říkáte?

Potěšilo, těch kvalitních hráčů v naši soutěži je opravdu dost. Takže už jen ten výběr do jedenáctky roku mi udělal samozřejmě radost.

 

Kdo vás v anketě nejvíce podporoval?

Vím o pár lidech, co to jeli fakt hodně. Většina byla z kabiny. Nechci ani vidět, na kolik to pokladník nakonec nacení. (směje se)

 

Jaká byla minulá sezóna? Jste spokojeni?

Vždycky to může být lepší.. Troufám si říct, že jsme měli na víc, ale po tom tragickém začátku minulé léto to nakonec vlastně dopadlo docela dobře. Když bychom se vyvarovali některých opravdu velkých chyb během sezóny, mohlo být to umístění ještě veselejší.

 

Byl v sezóně nějaký moment na který rád vzpomínáte? Nějaký gól, akce, například..?

Hezkých okamžiků bylo hodně. Hned se mi vybavila otočka doma s Vyškovem, kdy jsme ze stavu 1:5 dokázali zápas ještě vyhrát 6:5. To byla obrovská euforie.

 

A co nynější sezóna? Jaké jsou cíle a očekávání?

Cíle si nijak extra nestanovujeme, jdeme zápas od zápasu a nějak to na konci dopadne. Určitě máme tým na vršek tabulky.

 

Co kádr v Nikolčicích? Zůstává beze změn?

Kádr se trošku změnil. Odešli nám oba stopeři - Ryšavý s Petráskem. Ondra Ambros se rozhodl také zkusit štěstí jinde. Došli namísto nich další tři kluci, ale musí si to vše sednout. Snad ještě někdo přijde, ta sezóna je fakt hodně dlouhá, a bez nějakých zranění to taky určitě nebude. Že by nás bylo hodně se určitě říct nedá. (usmívá se)

 

Byl jste v letní pauze na dovolené? Prozradíte nám kde?

Dovča teprve bude, jedem s manželkou a synem na konci srpna do Rakouska k jezerům.

 

Autor rozhovoru: Martin Lazar


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou