Horváth, Schleiss, Kracík nebo Holý. Sportovní hvězdy pomohou dobré věci na benefičním turnaji pro Sašíka!

0

Minulý rok se v Křimicích konala povedená sportoovní akce s obrovským nádechem pomoci pro nemocnou Andrejku. Letos organizátoři z Křimic připravili pokračování tohoto úspěšného fotbalového svátku, který k Plzni jistě opět přiláká veliké množství lidí, kteří chtějí pomoci dobré věci. Co se na místě bude dít nám sdělil Jan Šváb, hlavní organizátor turnaje:

"Jedná se o benefiční turnaj v malé kopané, který se bude konat 1.7. na fotbalovém hřišti v Křimicích od 10:00 do cca 17:00. Navazujeme tak na povedený loňský první ročník, kdy jsme se snažili podpořit a přispět na léčbu dcery našeho kamaráda a bývalého spoluhráče. Letos se akce koná pro Sašíka z Úherec, jehož příběh jsme představili na stránkách www.sasik.cz. Snažíme se tedy vybrat co největší finanční částku na potřebné léčby a případné zdravotní pomůcky. Celý den se samozřejmě točí kolem fotbalového turnaje, ale snažíme se připravit i zajímavý program pro naše diváky.

 

Letos s námi spolupracuje Kavárna Andělka, která bude mít na místě otevřenou svou kavárnu a pro děti bude mít připravený program na celý den. Zároveň od 13:00 bude děti bavit klaunka Pepina a připravené je i malování na obličej. Pro starší děti a dospělé budeme mít na místě fotbalovou arénu od aktivity centra Krašovská, ve které si můžou diváci vyzkoušet street fotbal a od 14:00 bude otevřen stan od Virze, kde budou k vyzkoušení hry ve virtuální realitě. Nakonec budeme díky spolupráci s Viktorií Plzeň a HC Škoda Plzeň dražit podepsané dresy a soutěžit o jedinečné ceny. Dalším lákadlem pro diváky určitě může být i přítomnost Pavla Horvátha se synem, Jana Schleisse, Jaroslava Kracíka nebo Michala Holého. Ti všichni přijdou osobně podpořit náš turnaj a sami se aktivně zúčastní.

 

Pokud by měl kdokoliv zájem přispět, je možné poslat finanční částku na transparentní účet uvedený v letáku. Příspěvky budou generovány také formou dobrovolného vstupného, zakoupeného jídla a pití, vydražených dárků, které probíhají i online na naší facebookové stránce Turnajprosasika nebo z malování na obličej."

 

Program s letákem naleznete v přiložené galerii, stejně jako výpis všech 15 přihlášených mužstev, spolu s fotografiemi z minulého ročníku, samotného Sašíka nebo také věcí, které byly předmětem veřejné dražby. Přijďte podpořit nemocného Sašíka i vy a užít si pěknou fotbalovou sobotu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou