Nejlepší jedenáctky podle trenérů v krajském přeboru

0

Sezóna 2022/23 je za námi a nezbývá než se ohlédnout i za individuálními výkony jednotlivých hráčů, a to pohledem těch nejpovolanějších - zejména trenérů jednotlivých celků.

Trenéři, případně jiní povolaní lidé v klubech krajského přeboru, dostali od nás stejné zadání... Vytvořit ideální jedenáctku hráčů, kterou by si mohli sestavit, kdyby měli tu možnost do svého týmu za uplynulou sezónu. Ovšem, mělo to nějaké mantinely, které měly z větší části dopomoci také ke konečné sestavě roku, ve které se bude následně hlasovat o nejlepším hráči sezóny 2022/23. Tento vítěz následně může také získat jednu z atraktivních cen, které nám poskytla společnost Hisense, jako hlavní partner našich sestav.

 

Ale vraťme se zpět k pravidlům, kterými se jednotliví zástupci klubů museli řídit. První podmínkou bylo, že mohou vybrat maximálně 4 hráče ze svého mančaftu. Druhou podmínkou bylo omezení na hráče jiných mančaftů, a to po maximálně 2 kusech. Následnou formaci si mohli zástupci týmů zvolit dle svého.

 

A jak to dopadlo? To se můžete podívat v přiložené galerii, která je poskládána postupně, podle umístění jednotlivých týmů v konečné tabulce. Můžete si zde všimnout, že od některých nám sestavy chybí. Ale my věříme, že nám zbývající své výtvory zašlou, abychom galerii mohli doplnit.

 

Zajímavostí je například sestava nepomuckého asistenta trenéra, Jiřího Slacha. Ten se k tomu postavil velmi ofenzivně a vybral možná to nejlepší, co v průběhu roku střílelo góly. "Kdybych jednou trénoval Spartu, tak bych to hrál jen s útočníky," smál se při zdůvodnění svého výběru trenér, který si v ještě aktivním hráčském věku zahrál třeba divizi v Klatovech.

 

Jiní trenéři sázeli třeba na zkušené hráče, jiní na produktivitu a někteří zase na obětavost s ohledem na tým, ve kterém hráč působí.

 

Chtěli byste si i vy poskládat svou ideální jedenáctku sezóny 2022/23, a to z jakékoliv soutěže v Plzeňském kraji? A chcete aby váš názor byl vidět a třeba i za nějakých obdobných podmínek? Jistě to můžete zkusit - pošlete nám své sestavy podle návodu, který najdete ZDE, odsouhlaste jejich zveřejnění a následně můžeme vaše názory zveřejnit podobně, jako ty, které naleznete v galerce. Můžete rovněž poslat i sestavy ze soutěží, ve kterých nemáme redaktora. Po posouzení, zda je dostatečně objektivní (rozumějte - čím více zástupců různých klubů, tím lépe), můžeme vytvořit hlasovací anketu i v této soutěži a vítěz bude moci bojovat o jednu ze zmíněných cen od společnosti Hisense.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou