Radomil Procházka se po letech loučí s Novou Vsí

0

"Už jsem potřeboval změnu," vysvětluje hrající kouč Nové Vsi důvod svého konce u týmu, který pomohl vytáhnout z budějovického suterénu mezi účastníky I.A třídy. 

Radomil Procházka se rozhodl, že po třinácti sezónách se jeho cesty s Novou Vsí rozejdou, a to na úrovni hráčské a trenérské. Čtyřiačtyřicetiletý hráč dal v sezóně sedm branek, v Nové Vsi zároveň působil jako hlavní trenér.  Celkem nasázel za Novou Ves v průběhu let neuvěřitelných 320 gólů!

 

S Novou Vsí se loučí následujícími slovy:

 

"Chtěl bych poděkovat všem týmům, trenérům, hráčům a lidem co mají rádi fotbal, které jsem za těch 13 let mohl poznat.

 

Byla to neskutečná jízda.

Nespočet tréninků, zápasů, nervů, ale hlavně mraky zážitků, nových zkušeností, nových přátel i nepřátel.

 

Nechci mluvit o sobě, ale věřím že jsem v Nové Vsi nějakou stopu zanechal, ať už v roli hráče nebo i trenéra a odcházím se vztyčenou hlavou a čistým stolem.

 

Nikdy na tuhle etapu života nezapomenu a Novou Ves budu mít vždy v srdci a budu jí fandit.

 

Teď je přede mnou nová výzva, kterou jsem se rozhodl využít a moc se na to těším.

 

Speciální DĚKUJI bych chtěl říct lidem a činovníkům z TJ NOVÁ VES, kteří mi věřili, fandili a vytvářeli mi podmínky pro trénování ať už jako hráči nebo trenérovi. 

Bylo to vždy na nejlepší možné úrovni. Společnými silami se nám díky 4 postupům podařilo dostat klub TJ NOVÁ VES  do podvědomí  fotbalových fanoušků Jihočeského kraje, a teď už každý ví, kde se nachází Nová Ves u Českých Budějovic a na to jsem patřičně hrdý.

 

Nikdy na vás a na vaše chování ke mě nezapomenu, vy víte o kom mluvím.

 

 

Děkuji váš Prochy"

 

Vedeni TJ Nová Ves nám poskytlo následující vyjádření:

"Rádi bychom uvedli, ze Radek končí sice jako hráč a trenér, ale ve vedení klubu zůstává dal a i nadále bude pracovat pro klub, ale možná v důležitější funkci. 

Za jeho působení v klubu mu děkujeme. Nejdřív jakožto hráči, kdy přišel společně s Ottou Vrábkem, a to především díky tehdejšímu brankaři a člověku, který pro fotbal v Nové Vsi také hodně vykonal, Pavlovi Tvarohovi, a poté se začala rýsovat funkce trenéra, kdy po několik let byl pravou rukou tehdejšího trenéra Miroslava Pekárka. V době, kdy Pekárek onemocněl, dočasně Radek působil jako hlavní trenér a po dohodě zhruba po roce tuto funkci začal vykonávat na plny úvazek. Důstojné poděkování a rozloučení s hráčem a trenérem ještě proběhne."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou