Krmenčík končí v Indonésii, s Jakartou se rozloučil druhým místem

1

Indonéské angažmá Michaela Krmenčíka skončilo. Vytáhlý útočník odehrál za tým Persia Jakarta, hrající nejvyšší indonéskou soutěž, jednu sezonu, v níž se jeho celek umístil na druhém místě. Třicetiletý fotbalista svůj odchod oznámil na sociálních sítích, kam povedou jeho další kroky ale zatím neřekl.

Bývalý hráč Plzně či pražské Slavie vyjádřil Jakartě ve svém instagramovém příspěvku vděčnost: „Díky za všechno. Mé kroky v tomhle klubu jsou u konce. Byla to skvělá sezona! Tohle je ale fotbalový život, něco hezkého končí a něco krásnějšího začíná."

 

Rodák z Kraslic odehrál za Jakartu dvaadvacet utkání, ve kterých se mezi střelce zapsal celkem desetkrát, a i přesto, že se jeho družina po skončení sezony neradovala ze zisku mistrovské trofeje, vytáhlý forvard si nové zkušenosti váží. „Indonésie mě naučila vážit si lidí, jídla a zdraví. Potkal jsem několik úžasných lidí a zažil toho mnohem víc," píše na svém instagramu. 

 

Na závěr svého oznámení, že v Indonésii končí, poděkoval Krmenčík svému, teď už bývalému zaměstnavateli, za krásný fotbalový rok.

 

Nyní je tedy volným hráčem a následující dny či týdny odhalí, kam bude jeho kariéra směřovat dál. Vyloučen dle všeho ani návrat do Evropy. Dočkáme se Michaela Krmenčíka zpátky na našich trávnících?

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2023 20:28
At se ztratí někde v džungli krypl.... :D

Ostatní čtou