V Pátku panuje spokojenost se zimní přípravou.

0

Hráči Pátku mají chuť do fotbalu. Přesvědčili o tom vynikající docházkou v přípravě. V přestupovém okně Pátek rozhodně nezahálel. O průběhu přípravy, posilách a cílech Pátku se rozpovídal tiskový mluvčí Marek Paclík.

Jaká je vaše příprava a jak jste s ni zatím spokojeni? 
TJ Pátek 18.1. odstartoval zimní přípravu. Hráči absolvovali první trénink. Během přípravy byly tréninky dvakrát týdně a odehrálo se pět přátelských zápasů. Příprava probíhala v domácích podmínkách a byla využita umělá hřiště v blízkém okolí. Docházka byla skvělá. Příprava hráče bavila a mají chuť do fotbalu. To mě těší. Trenér chce posunout pátecký fotbal kupředu a toho si vážím.Mrzí mě zranění hráče Jana Bartoše, který se zranil v přípravě a na jaře týmu nepomůže.

 

Jak jste spokojení se zápasy?
Hrálo se převážně na umělé trávě, ale jsme rádi za jeden zápas na přírodní trávě. Přátelské zápasy byly s týmy ze špičky okresu Nymburku (Trnavan Rožďalovice, TJ Křinec), okresu Kolína (Velký Osek), okresu Mladé Boleslavi (Bělá pod Bezdězem) a proti TJ Straky (3.třída). Zápasů bylo dost a splnily účel. Výsledek není důležitý. Protočilo se 21 hráčů, vyzkoušeli se nové taktické věci a ukázalo nám to silné a slabé stránky. Celkově panuje spokojenost!


Proběhly nějaké změny v kádru? 
TJ Pátek opustil kanonýr a kapitán Martin Grospič, který v klubu působil přes tři roky. Na jaře bude působit v FC Trnavan Rožďalovice. Zpět do mateřského klubu FK Viktoria Žižkov se vrátil Petr Vild, který byl stažen z hostování a dostane příležitost v „B" týmu hrající Pražský přebor. Zdeněk Churavý vyslyšel volání týmu Chotusice snažícího se udržet Okresní přebor na Kutnohorsku. Všem hráčům děkujeme za všechno v TJ Pátek a ať se daří!

V zimní přestupovém okně jsme rozhodně nelenili a snažili se správně doplnit tým o kvalitní hráče. To se podle mě povedlo. Přišel pan střelec Marek Ramšák z FC Velim. Další je lehkonohý technický hráč Jan Zubák z Polabanu Nymburk. Následoval pan univerzál Ondra Puk ze Sokol Cerhenice. Přišel i nepříjemně hrající defenzivní záložník Patrik Mejzr z Polabanu Nymburk. A nakonec se nám podařilo přivézt kvalitní brankářskou náhradu, a to Ondru Bartáka, který přichází do konce sezóny z FK Čáslav. 

 

A jaký je Váš cíl do jara?
Los musíme příště nacvičit. V prvních kolech nás čekají týmy ze špičky tabulky. Díváme se jak nahoru, tak dolů. Musíme svoji pozici znovu potvrzovat, chceme se dostat na pohodovou vlnu a vydržet na ní co nejdéle. Doufám, že budeme hrát fotbal, který přiláká diváky.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou