Lískovec v přípravě vyzval například i Vigantice

0

Fotbalisté Lískovce se pod vedením trenéra Poledníka připravují na jarní boje v 1.B třídě sk.C. Podzim si lískovečtí určitě představovali o něco lépe, než konečné 12.místo tabulky.

Přípravu na jarní část soutěže zahájili hráči Realu 29.1. prvním kolem okresního poháru proti týmu Pržna, přes kterého lehce postoupili do dalšího fáze.

 

"Trénujeme dvakrát týdně. V pondělky se konají tréninky v tělocvičně  a čtvrtky jsme většinou na uměle trávě ve Frýdku. V únoru jsme taky odjeli na čtyřdenní soustředění do Valašských Beskyd, kde jezdíme pravidelně. Využíváme hotel EURO na Hutisku a umělou trávu ve Viganticích. Máme tam skvěle podmínky a rádi se vracíme."

 

V rámci zimní přípravy lískovečtí zatím odehráli čtyři přátelské utkání a další je čeká s mužstvy z různých soutěží. To vše s prozatímní bilancí dvou výher, jedné porážky a remízy a skóre 20:12. 

 

Zápasy 

1.kolo Okresního poháru FM

FK REAL Lískovec- SK Pržno 10:0

Branky: Pánek 3, Cabák 3, Soukup 2, Vojvodík

 

Čtvrtfinále Okresního poháru FM

FK REAL Lískovec- TJ Baška 0:3

 

Přípravná utkání

FK REAL Lískovec- FK Vigantice 5:5

Branky: Pitucha, Cabák, Soukup, Kubáň, Žurovec

FK REAL Lískovec- TJ Palkovice 5:4

 

Lískovec se do konce přípravy utká ještě s celky Staříče (1.B sk.D), Lučiny (1.A sk.B) a generálku sehrají svěřenci kouče Poledníka proti Hrabové, která hraje ostravskou B třídu.

REAL vs. Staříč 4.3. 15:00 UT Stovky FM

REAL vs. Lučina 11.3 17:00 UT Stovky FM

REAL vs. Hrabová ?

 

Změny v kádru

Příchody se stále ještě dolaďují, ale jedná se o posílení třemi hráči na všech pozicích. Věříme že všechno se dotáhne do zdárného konce. Potvrdit můžeme jenom zotavení Žurovce, který se vrátil po operaci a čeká se i na další hráče, kteří se mají vrátit po zranění.

 

Odchody zatím žádné neevidujeme a kádr prozatím sčítá 25 hráčů.

 

Hodnocení přípravy a vize do budoucna

"Věřím, že se nám podaří se kvalitně připravit na jaro a zvládneme záchranářské starosti, což je pro nás hlavní priorita," prozradil předseda klubu Radomír Myška.

Hodnocení trenéra Poledníka “První část zimní přípravy probíhá podle plánu. Byly odehrané čtyři přípravné utkání. Velice kvalitní jsme odehráli na soustředění proti Viganticím, kde samotný zápas měl vysokou kvalitu a tempo na obou stranách. Na druhou stranu, zase nám vůbec nevyšlo utkání zimního poháru proti Bašce, kde soupeř byl po celou dobu utkání lepší. Věřím, že do prvního mistrovského utkání se podaří náš tým ještě posílit, a na samotný start jarní části soutěže budeme dobře připraveni.”

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou