Trable Martina Haška pokračují!

0

Martin Hašek měl slibně rozjetou profesionální kariéru která započala v Bohemians odkud přestoupil do Sparty. Zde zejména zazářil v podzimní části sezóny 2019/2020, kdy v šestnácti zápasech vstřelil 5 branek a u dalších čtyřech asistoval. V březnu 2020 ovšem  podal jednostranou výpověď kvůli neshodám s klubem ohledně přestupu a přeřazení do B-týmu. Od té doby jde jeho kariéra z kopce. Nyní se chce vyvázat i ze smlouvy, kterou má v Turecku.

Martin Hašek se od soustředění nepřipojil k svému současnému zaměstnavateli Erzurumsporu. Nahlásil psychické problémy a dle všeho chce klub opustit. Jakým směrem se bude ubírat hráčova kariéra? Bude o něj mít vůbec někdo zájem?

 

Svoji výpovědi, kterou podal na Spartě rozpoutal jednu z nejznámějších kauz tuzemského fotbalu. Spor Martin Hašek vs. AC Sparta Praha nejprve řešil Sbor rozhodců FAČR. Ten rozhodl, že hráč podal výpověď neoprávněně a musí Spartě zaplatit 20 miliónů korun. Martin Hašek se proti verdiktu odvolal na sportovní arbitráž CAS, která sice opět dala za pravdu Spartě. Ovšem značně mu snížila pokutu na 2,25 milionů korun a k tomu 10% částky ročně jako úrok z prodlení.

 

Po ukončení této kauzy Hašek nastupoval za druholigový německý Wurzburger Kickers, kde odehrál 13 zápasu a vstřelil jednu branku. Odtud na podzim 2021 odešel jako volný hráč do tureckého Erzurumsporu. V první sezóně nastupoval Hašek v základu a tým dokonce hrál baráž o postup do nejvyšší soutěže, bohužel neuspěl. Po podzimní části probíhající sezóny je Erzurumspor na patnácté příčce, těsně nad sestupovými pozicemi. Dle všeho Hašek týmu v jarní části nepomůže.

 

Zdroj: ruik.czsparta.czgazeteousula.net

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou