Krize v Příbrami, hráči stávkují!

0

Lídr druhé ligy v problémech! Není tajemstvím, že Příbram má dlouhodobé finanční problémy. Ovšem vypadá to, že aktuální situace je kritická a začíná se vyhrocovat! 

Příbram měla dnes nastoupit k přípravnému utkání proti FC Slovan Velvary. Ovšem včera večer třetiligový klub na svém facebooku vydal tento příspěvek: "Zítřejší přípravné utkání A-mužstva proti druholigové Příbrami je zrušeno. Hráči soupeře se rozhodli na základě interních věcí stávkovat a do utkání z těchto důvodů nezasáhnout."

 

Na otázku, zda se zlepšila finanční situace klubu odpověděl příbramský boss Jaroslav Straka v listopadovém rozhovoru pro sport.cz následovně: "Jen malinko, jde to pomalu. Máme nového titulárního partnera, ale musíme hodně šetřit. Náš rozpočet je dost poddimenzovaný, dneska sehnat bohatého generálního partnera, který by klub zabezpečil a umořil dluhy, je nesmírně složité. Takového prostě nemáme a jsme za podporu Viagemu rádi. Finančně by nám pomohl postup do nejvyšší soutěže, v níž klub dostane výrazně víc peněz než ve druhé lize. Také je víc vidět, takže se lépe jedná i s potencionálními partnery."

 

Na základě nejnovějších informací to vypadá, že se aktuální finanční situace klubu spíše zhoršuje! Příbram vede druhou ligu o dva body před Vyškovem. Tým se  na podzim mohl opírat o nejlepšího střelce soutěže Tomáše Wágnera. Do týmu v průběhu podzimu také přišlo zajímavé trenérské jméno Dušan Uhrin ml. Dokáže Příbram krizi překonat nebo se blíží její velký úpadek? To ukáží následující dny.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou