Opustí Ondřej Lingr Slavii?

0

Jednou z nejčastějších dnešních zpráv jsou spekulace ohledně případného přestupu opory Slavie Ondřeje Lingra. O slávistického záložníka prý projevil zájem slavný řecký velkoklub Panathinaikos Athény, kterého červenobílí dokázali vyřadit ve třetím předkole Konferenční ligy.

Isport přišel s informací, že se spekuluje o přestupové částce přibližně ve výši tři milióny eur. Je to dostatečná částka za tohoto velkého dříče, který se stal oblíbencem fanoušků?

 

Lingr má ve Slavii smlouvu do léta 2024, takže z pohledu klubu není nutné na jeho přestup tlačit. Navíc ze Slavie odešel Tiéhi, Sor a blíží se také odchod další velké opory Petera Olayinky, který nejpozději v létě zamíří do FK Crvena Zvezda Bělehrad.

 

Ondřej Lingr ve Slavii nastoupil již ke 118-ti zápasům ve kterých si připsal parádních 33 branek.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou