Sparta si v přípravě poradila s bundesligovým celkem!

0

Třetí celek nejvyšší české soutěže se v prvním zápase na soustředění v Marbelle utkal se Stuttgartem, šestnáctým celkem Bundesligy. Do zápasu zasáhly i nové posily letenských Kamenovič, Mabil i Kairinen.

Sparta se dostala do vedení ve 14. minutě, kdy si dal vlastní gól Anton. Druhý gól přidala po přestávce, kdy se nejprve parádní zidanovkou uvolnil Mabi a poté nadýchaným centrem našel Haraslína, který krásnými nůžkami překonal gólmana Müllera.

 

„Čisté konto a výhra nad takovým soupeřem se počítají, ale bezprostředně po zápase si nemyslím, že to bylo to, co jsme dneska chtěli vidět. Výhra je super, ale berme to s rezervou,“ uvedl pro klubovou televizi asistent trenéra Briana Priskeho Luboš Loučka.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/sparta-stuttgart-priprava.A230112_151045_fotbal_jic

 

Sestřih ze zápasu:


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou