Planá poslala Nové Vsi do sbírky 20 000 korun. Připojila se i budějovická Slavia! Kdo bude další?

0

Oddíl TJ Nová Ves se ocitl v nezáviděníhodné situaci a pořádá nyní veřejnou sbírku. Klub je totiž povinen vrátit obci částku v celkové výši 678 000 Kč, která mu byla pouze zapůjčena pro úspěšnou realizaci rekonstrukce zázemí pro sportovce a osvětlení hrací plochy. Na novoveskou žádost o pomoc odpověděla SK Planá (článek zde), poslala Nové Vsi 20 000 Kč a vyzvala k připojení se i další kluby, hráče či fotbalovou veřejnost. Klub SK Slavia České Budějovice zaslal Nové Vsi dalších 10 000 korun!

Nová Ves si původně částku zapůjčila od obce za účelem rekonstrukce svého zázemí. Za uplynulé dva roky se pak zástupcům klubu nepodařilo vykomunikovat žádnou formu nevratné finanční podpory. A nyní, když tak nastal čas vrátit obci zapůjčené prostředky, klub volá o pomoc. "Kdo by nám chtěl a mohl pomoci prostřednictvím transparentního účtu, budeme velice rádi. Děkujeme a věříme, že nás v tom nenecháte," zní z Nové Vsi.

 

TRANSPARENTNÍ ÚČET TJ NOVÁ VES


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou