LIGA MISTŮ CUP 2022 JE TADY!

0

Po úspěšném prvním ročníku jsme se dočkali i letos. Nabitý turnaj v malé kopané s velmi bohatými cenami se tento rok uskuteční na fotbalovém hřišti v Loučce a to 16. července. Navíc jsou ještě volné místa, tak neváhejte, napište kámošům, známým, spoluhráčům a poskládejte tým.

Tento turnaj je známý jak kvalitou týmů, tak také bohatými cenami a velkou sponzorskou podporou. Letos můžete vyhrát jak dres Jakuba Jankta tak Martina Doležela. Pokud se rozhodne rodina nebo známí že Vás na turnaj příjdou jenom podpořit tak o ně bude také dobře postaráno. Turnaj nabídne bohaté občerstvení a pro děti bude na místě i skákací hrad a mnoho dalšího. Zábava bude však i pro dospělé, večer po turnaji uvidíme dvě kapely, Rockové lišáky a Otrock.

 

Aby jsme se přesunuli k fotbalové stránce věci. Na akci bude k vidění nejen turnaj, ale také penaltový král. V této soutěži můžete vyhrát taky velmi zajímvé ceny.

 

Přihlášení týmu na Facebooku nebo na tel. Číslech: 704914953 a 731683269.

Více o turnaji najdete na facebookové události turnaje.

https://www.facebook.com/events/305416171674218/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou