Hořín otočil nepříznivý vývoj zápasu proti PTZ Nelahozeves v závěru!

0

PTZ Nelahozeves se bude i nadále trápit na dně tabulky.

Zprávy z tohoto matche se k nám moc nedostaly, ale i tak vám zkusíme přiblížit dění na hřišti.

Zápas mezi Hořínem a PTZ Nelahozeves byl jeden z těch, kde hosté potřebovali bodovat, aby se zachránili v soutěži. 

Hosté začali zápas ve slušném tempu, kdy si vypracovali hned několik šancí na vystřelení gólu a už ve 12. minutě se prosadil střelec jediného gólu hostů Jindřich Pešta! Stav utkání 0:1! Během hry si PTZ Nelahozeves vytvořila další šance, ale štěstíčko hostům moc nepřálo, když ve velké šanci trefili pouze tyč soupeřovy branky. Nevyužili ani nabídku pokutového kopu. Domácí samozřejmě nic nevzdávali a také si vytvářeli šance, kdy jednu z nich využil ve 31. minutě Štěpán Žemlička a upravil skóre na 1:1!

Druhý poločas převzali kontrolu nad míčem a posléze i nad zápasem domácí tým. Hosté si vytvářeli úplné minimum šancí, dokonce snad neměli žádnou šanci, která by měla ohrozit branku soupeře. Po sympatickém výkonu obou týmů se už schylovalo k remíze a následně k pokutovým kopům. Proti ale byli domácí, kteří chtěli všechny 3 body, které jim v samotném závěru utkání vystřelil Kevin Špavelko! V 83. minutě stav zápasu 2:1 pro Hořín!

V zápasu se už poté nic dalšího nestalo a tak 3 body zůstaly v Hoříně a PTZ Nelahozeves se dál trápí na posledním místě tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou