VIDEO: Plzeň protrpěla výhru, Slovácko krutě padlo

0

Viktoria vstoupila spolu se Slováckem do bojů o účast v nově vzniklé Evropské konferenční lize. Na Západočechy čekal doma soupeř z běloruského Brestu, Slovácko prozměnu zamířilo do bulharského Plovdivu. 

Plzeň vstoupila do zápasu aktivně a soupeře téměř do ničeho nepustila, výsledkem čehož bylo vedení 2:0 zásluhou Šulce a Kaši. Druhé dějství však Viktorii nevyšlo dle představ a soupeř se dostával čím dál tím více do hry. V 79. minutě po zásluze hosté snížili, o což se postaral střídající Shestyuk. I přes hektický závěr již další branka nepadla a duel tak skončil 2:1. Plzeň však svým výkonem nepřesvědčila a bude mít v odvetě plné ruce práce.

 

Reakce Michala Hlavatého a Pavla Šulce 

 

Sestřih utkání Plzeň - Brest 

 

Slovácko na hřišti bulharského favorita statečně bojovalo a rvalo se o bodový zisk. V úplném závěru základní hrací doby však přišla krutá rána, když Vitanov trefil povedený volej a poslal tak Plovdiv do jednobrankového vedení. Skóre se již neměnilo a tak bude družina kouče Svědíka v odvetném duelu zvítězit. 

 

Reakce kouče Martina Svědíka

 

Reakce Lukáše Sadílka

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou