Brankářská rošáda na trase Slavia - Olomouc

0

Mistrovská Slavia vítá další posilu, kterou je jeden z nejlepších gólmanů ligy, jež okusil i atmosféru EURA. Na Andrův stadion putuje ze současného kádru mistra ligy na oplátku "sešívaná" dvojka. 

Aleš Mandous byl vysněnou posilou trenéra Trpišovského a i v případě odchodu Ondřeje Koláře do zahraničí tak bude Slavia disponovat v bráně obrovskou kvalitou. Devětadvacetiletý gólman kryl záda Tomáši Vaclíkovi na právě proběhlém Mistrovství Evropy a v Edenu podepsal smlouvu do roku 2026. 

 

První rozhovor Aleše Mandouse v novém působišti

 

 

Jan Stejskal odchytal v minulé sezóně za "sešívané" pouhý jeden soutěžní zápas. V Olomouci však bude po odchodu Mandouse dostávat určitě více prostoru. Na Hanou odchází na roční hostování, avšak Slavia má možnost ho v zimní pauze v případě potřeby stáhnout zpět. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou