Kapitán reprezentace skončil

0

Po vypadnutí české reprezentace ve včerejším čtvrtfinále Mistrovství Evropy se kapitán reprezentace Vladimír Darida rozhodl udělat definitivní tečku za svou reprezentační kariérou. 

Do zápasu proti Dánsku se opora berlínské Herthy dostala až na posledních dvanáct minut. Porážku 1:2 i přes bojovný výkon všech hráčů však neodvrátila. 

 

Třicetiletý středopolař však před sebou má stále ještě pořádný kus kariéry. V Bundeslize působí již osm sezón a patří k tahounům Berlína, který se i přes méně povedenou sezónu nakonec v nejvyšší německé soutěži udržel. V týmu slouží spíše k "černé práci" a pravidelně se umisťuje mezi nejlepšími běžci zápasu. 

 

Rozhodnutí o konci reprezentační kariéry mohlo být tak učiněno pod návalem emocí, jelikož postup do semifinále byl opravdu blízko. I vzhledem ke svým zkušenostem má Vladimír Darida reprezentaci stále co nabídnout a můžeme tak jen doufat, že svůj momentální postoj ještě přehodnotí. 

 

Emotivní snímky z kabiny těsně po utkání naleznete v galerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou