Působil ve Spartě a Mexiku, teď vede okres Karlovy Vary

0

Bývalý hráč Sparty Praha, Dukly Praha, Viktorie Žižkov, Příbrami, Blšan, Plzně, Českých Budějovic či mexického Cruz Azul, Josef Němec. V současné době působí jako šéftrenér mládeže v klubu FC Slavia Karlovy Vary a k tomu se stal předsedou Okresního fotbalového svazu Karlovy Vary. Nejen vedení okresu, ale také jeho fotbalovou minulost jsme se v rozhovoru rozebrali.

"Já bych hlavně chtěl poděkovat všem, kteří se věnují fotbalu na všech úrovních a všech věkových skupinách. Zejména mládež je třeba směřovat za aktivitou a ukázkou toho, co je podstatou fotbalu. Učit děti radovat se ze hry, z vítězství. Aby se učili vyhrávat v duchu fair play, protože to pak přenesou i do svého života. Aby všichni chtěli dát gól, ale zároveň žádný nechtěli dostat. Aby pochopili, že fotbal dělá přátele, dělá kolektiv. Že je to krásný sport, i když pro mnohé „jen“ honění se za kulatým nesmyslem. Pro mě byl fotbal a stále je, vždy o přátelství, zábavě, pokoře, pohybu, zpocení se a třeba si potom dát i jedno na zdraví."

 

Celý velmi zajímavý rozhovor naleznete v galerii. 

 

Pokud byste rádi navštívili facebookové stránky OFS Karlovy Vary, klikněte ZDE.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou