VIDEO: Nemastný výkon zajistil odsun na třetí příčku

0

Včerejší utkání s Anglií bylo přímým soubojem o vítězství v naší skupině. Družině kouče Šilhavého stačilo uhrát bod, avšak za první místo se paradoxně platí papírově nejtěžším soupeřem. Těžko říct, zda případní možní soupeři pro osmifinále hráli v tomto duelu svou roli, avšak ani Češi, ani Angličané nepředvedli výkon, jaký byste od souboje prvních dvou celků očekávali. 

Výsledkem byly pouhopouhé tři střely na bránu, z nichž se bohužel ujala jen ta Sterlingova z prvního poločasu. Vzhledem k vítězství Chorvatů nad Skoty poměrem 3:1 se český výběr propadl až na třetí místo konečné tabulky skupiny D. Níže naleznete záznam pozápasové konference s lodivodem Jaroslavem Šilhavým.

 

 

Po dnešních dohrávkách skupinových zápasů se také rozhodlo, proti komu náš celek v osmifinále nastoupí. Je jím národní tým Nizozemska. Hrát se bude v neděli 27.6.2021 v Budapešti na stadionu, který čítá přes 67 tisíc míst a může je všechny zaplnit, vzhledem k maďarským proticovidovým (ne)opatřením.

 

Kdo z vás se do maďarské metropole vydá na prodloužený fotbalový víkend? Určitě nám nezapomeňte poslat fotky, nebo nás označte například na Instagramu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou