VIDEO: Trenérovi Šilhavému jsem zamotal hlavu, vyjádřil se překvapivý adept na EURO

0

Po nepřesvědčivém výkonu reprezentace proti Itálii v pátečním přátelském utkání se na hlavu výběru trenéra Šilhavého snesla vlna kritiky. Na svém instagramu tak o sobě opět dala vědět bývalá naděje českého fotbalu, bohém a filozof, jež se vehementně hlásí o své místo na evropském šampionátu. 

"Co říkáte k zápasu, Martine"? Zněla otázka reportéra, který se Martina Fenina ptal na bezprostřední dojmy po utkání s Dolními Počernicemi.

 

Následně se Fenin pochlubil se svým hattrickem, který se mu podařilo vstřelit, a jedním dechem dodal, že doufá ve svou nominaci na EURO. Odkaz na celé video naleznete zde.

 

Na sociálních sítích se na toto téma vyjádřil i kontroverzní starosta Řeporyj Pavel Novotný, který Fenina oddával a patří do okruhu jeho přátel. "Šilhavka si rve vlasy a dobře mu za to", uvedl.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou