VIDEO: Za chvíli nebudeme moct hrát s bílejma kopačkama, reaguje Fenin na údajný rasismus

0

Bývalý veliký talent českého fotbalu, Martin Fenin, jehož slibně rozjetá kariéra byla bohužel zabržděna několika hojně probíranými excesy, se na svém Facebooku vyjádřil ke kauze Kúdela vs Kamara.

"Dneska při běhání jsem přemýšlel o tom rasismu, údajnym..." začal Fenin. "I kdyby mu (Kúdela) pošeptal to nejhorší na světě, tak je to jenom jejich věc", pokračoval hráč oblékající v minulosti například dres bundesligového Frankfurtu.

 

Svůj více než půlminutový projev zakončil frází: "Kdyby byl takovej frajer (Kamara), tak mu dá dělo na tom hřišti, to taky neudělal." 

 

Vzhledem k tomu, jak je tento případ medializovaný, se dá předpokládat, že projev Martina Fenina byl první vlaštovkou, a že vyjádření dalších fotbalových osobností budou přibývat. 

 

Odkaz na celé video zde


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou