Do Kraslic přijede pomáhat SIGI team

0

Ikony českého fotbalu se sjedou 19.9.2020 do Kraslic, kde odehrají charitativní utkání a pomohou tak Nadačnímu fondu Ještěřice.

Diváci se mají na co těšit! Do jejich města se chystá SIGI team, v jehož barvách hrávají taková jména jako: Horst Siegl, Antonín Panenka, Ladislav Vízek, Jiří Jarošík, Jakub Kohák, Vladimír Šmicer, Pavel Kuka, Petr Švancara, Tomáš Ujfaluši, Karel Poborský, Jan Koller či Tomáš Řepka.

 

Diváci se mohou těšit nejen na fotbalové umění hvězd, ale také na pozápasovou autogramiádu všech účastníků.

 

Tato akce nebude jen svátek fotbalu, ale také bude mít charitativní podtext. Výtěžek této události totiž poputuje na účet Nadačního fondu Ještěřice, který pomáhá handicapovaným lidem po celém karlovarském kraji.

 

 

Nám se podařilo získat krátké vyjádření Nadačního fondu Ještěřice k této akci:

 

Je nám obrovskou ctí, že výtěžek z této úžasné akce půjde právě Nadačnímu fondu Ještěřice. Starostka obce Stříbrná, která je mimo jiné také členkou správní rady Nadačního fondu Ještěřice, sdělila, že ten, kdo to celé zařídil si nepřál být nikde uváděn. Alespoň touto cestou bychom mu rády poděkovaly a popřály, aby mu bylo dobro dobrem oplaceno. Zároveň si Vás dovolíme rovněž pozvat v tento den na naši akci Srdce slabším, která se bude konat po fotbalovém utkání na Stříbrné a ponese taktéž sportovní náboj.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou