V posledním přípravném zápase Junior nestačil na Čimelice

0

V rámci turnaje ve Strakonicích byla k vidění zajímavá přestřelka, na jejímž konci byli díky drtivému závěru šťastnější hosté.

Junior Strakonice - SK SIKO Čimelice : 4 : 6  (2:2)

 

Branky: Petráň 2,Němeček,Bálek - Jizba D. 3,Klimeš,Hovorka,Jizba L.

 

Strakonice: Lízal - Kočí,Říha,Šrámek,Peroutka,Baloušek,Němeček,Kostka,Petráň,Bálek,Máška                                    Trenér: Cimrhanzl   Čimelice: Slavík - Viták J.,Bednařík,Pšenička,Jizba L.-Převrátil,Varhan,Klimeš,Jizba D.,Kuchejda-Hovorka                                    Trenér: Grossmann     V posledním přípravném utkání v rámci turnaje ve Strakonicích se Čimelice utkaly s Juniorem. Hosté byli opět v neúplné sestavě začali nebojácně, přesto měl ale domácí Junior mírnou převahu. Obě dvě mužstva se sice dostávala před branku, ale zpočátku žádná s mnoho šancí gólem neskončila. Až ve 26. minutě Daniel Jizba poprvé překonal domácího brankáře - 0:1. O minutu později pak hlavička Vitáka mířila jen těsně nad branku Junioru. Ve 29. minutě se mezi rozhozenou čimelickou obranu dostal Petráň a vyrovnal stav na 1:1. Na druhé straně se k míči ve 33. minutě dostal Klimeš a vstřelil druhou branku Čimelic - 1:2. O dvě minuty později opět Petráň využil svou šanci a dorovnal stav na 2:2. Tento výsledek vydržel až do konce prvního poločasu. Druhý poločas začali domácí lépe a v 52. minutě vstřelil Němeček jejich třetí branku - 3:2. Čimeličtí se sice snažili o vyrovnání, ale až příliš  mnoho slibných šanci zůstalo nevyužito. V 62. minutě trefil Převrátil břevno strakonické branky. Hosty to ale mrzet nemuselo, o minutu později totiž D. Jizba vstřelil vyrovnávací branku - 3:3. V 65. minutě opět domácí využili nepřesnosti v čimelické obraně a Bálek vstřelil čtvrtou branku domácích - 4:3. Ovšem v 70. minutě se konečně trefil Hovorka a vyrovnal stav na 4:4. V 82. minutě pak nádhernou střelou z hranice vápna dal pátou branku SIKA L. Jizba - 4:5. Závěrečný účet utkání pak stanovil v 86. minutě opět D. Jizba, který svou třetí brankou stanovil konečný výsledek 4:6 pro Siko Čimelice.   Autor: Josef Ťupa

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou