Zimní turnaj ve Strakonicích

0

V rámci zimního turnaje sehráli stakoničtí mladíci první letošní ostrý zápas se Sousedovicemi

Junior Strakonice  -  Sousedovice   5 : 2   ( 2 : 0 ) – 25.1.2020, 14,00 hod.

Sestava Junior první poločas

Lízal – Kočí, M.Kostka, Říha, Peroutka – Němeček, Mls, Bálek, Petráň – V. Šrámek, Máška

Sestava Junior druhý poločas

Lízal – Cibulka, M. Kostka, Říha, Čapek – Kočí, T. Kostka, Bálek, Petráň – Máška, Juhaňák

 

Rozhodčí – Eliška Machová

Střely celkem – 14 : 7

Z toho na bránu – 9 : 5

Rohy  - 10 : 3

Branky – Němeček 2x, Bálek 2x, V. Šrámek  -  Masák, Horňák

 

V první půli se do úvodní brankové příležitosti se dostali hosté díky přímému kopu z hranice vápna v 8. minutě, ale Linhartovu střelu kolem zdi vytěsnil Lízal na rohový kop. O minutu později Strakoničtí rozehrávali rohový kop a z něj se trefil pod horní tyč Šilhanovo branky Němeček - 1:0. V 11. minutě se zrodila hezká kombinace mezi Šrámkem a Bálkem, který se dostal před brankáře, ale dal těsně vedle. Ve 32. minutě  Bálek své předchozí zaváhání napravil, když před vápnem vybojoval balon a poslal ho přesně k tyči - 2:0.

 

Druhá půle začala přesně tak, jak skončila první. Ve 48. minutě to Bálek udělal jako přes kopírák při své úvodní brance a upravil na 3:0. V 50. minutě si hostující Masák poradil s obranou Junioru a poprvé překonal i Lízala - 3:1. V 58. minutě pohotová střela Petráně lízala břevno. O minutu později V. Šrámek po velké chybě hostí přeloboval brankáře a vrátil domácím třígólový náskok - 4:1. V 63. minutě M. Kostka vybojoval na půlce hostí balon, poslal průnikovku do vápna Němečkovi, který se nemýlil - 5:1. V 72. minutě po individuální chybě na půlce hosté Horňákem trestali a upravili skóre na 5:2, které už se do konce zápasu nezměnilo.

V tomto zápase byl domácí Junior po celý zápas v mírné převaze a k vidění bylo z obou stran několik hezkých momentů, ale také několik velkých chyb.

 

Autor: Jiří Cibulka

 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou