EXPERT TIP - 19. KOLO - I. A třída sk. A

0

Odčiní Speřice výbuch z minulého kola, kdy od Leštiny dostaly půltucet branek a postaraly se o překvapení kola?  A dosáhne konečně Bedřichov na první jarní body? I na ty to otázky jsme se ptali trenéra Sokolu Bedřichov Ludvíka Hauberta a požádali ho o tipy na následující 19. kolo I. A třídy sk. A. 

 

 

 

 

 

Polná B – Habry          TIP: 0

"V Polné jsme hráli poslední kolo, ta mě nepřekvapila, a s Habry jsme hráli předminulé kolo. Oba týmy jsou podle mě na podobné úrovni, takže bych zkusil tipnout remízu."

  

Bedřichov – Kamenice nad Lipou          TIP: 1

"Mám z utkání velké obavy, protože nám omarodili další kluci. Včera mi volal Daniel Vaněk, že si natáhl sval, takže budeme oslabeni. Máme velmi úzký kádr. Nicméně i přes problémy se sestavou bych byl špatný trenér, kdybych nevsadil na naši výhru a nevěřil klukům, kteří nastoupí. My nemáme co ztratit, můžeme jenom překvapit."

 

Havlíčkův Brod B – Nový Rychnov          TIP: 1

"Tady to bude jasná jednička. Havlíčkův Brod hraje s dobrými mladými kluky, občas je doplní někdo z áčka. Naopak Rychnov se trápí, jsou suverénně poslední. Tipuji určitě výhru Havlíčkova Brodu."

 

Pohled – Speřice          TIP: 2

"Těžko tipovat. Pohled má doma velmi špatné hřiště. Speřice jsou lídr tabulky, i když minulý týden prohrály vysoko s Leštinou. Vsadím na výhru Speřic, protože se z minulé prohry ponaučily a další zaváhání nedopustí."

 

Leština – Pelhřimov B          TIP: 0

"Opět těžký zápas na tipování. Leština minulé kol porazila Speřice, na druhou stranu Pelhřimov nastupuje pokaždé v jiné sestavě. Zkusím remízu."

 

Dobronín – Havlíčkova Borová          TIP:1

"Havlíčkově Borové se v poslední době příliš nedaří. V Dobroníně jsou dobří kluci, sám jich spoustu znám, protože jsem tam tři roky trénoval. Navíc minulé kolo vyhráli v Pelhřimově, takže si myslím, že domácí utkání zvládnou a zvítězí."

 

Věžnice – Pacov          TIP: 2

"Věžnice sbírá body především doma, kde mají hrozně špatné hřiště. Pacov je podle mého mnohem fotbalovější tým, který hraje o špici tabulky a vyhraje."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou