Buk se zúčastnil turnaje v Rakousku, předtím ovládl domácí turnaj

0

Fotbalisté nováčka soutěže AC Buk se zúčastnili v rámci přípravy turnaje v Rakousku, kde se dostali až do finále. O týden dříve ovládli domácí turnaj.

Za deštivého sobotního dopoledne se vydali hráči AC Buk na mezinárodní turnaj s účastí dvanácti mužstev do rakouského Brandu.Hrálo se 5+1. 
Po vyhroceném průběhu základní skupiny nakonec obsadili první příčku v šestičlenné skupině A a o celkové vítězství se utkali s vítězem skupiny B.

 

Ve finálovém utkání se ujali hráči AC Buk brzy vedení 1:0, ale žádnou ze slibných šancí na zvýšení skóre nevyužili, čehož nakonec litovali. Pět minut před koncem totiž soupeř srovnal a krátce na to upravil na konečné skóre 2:1. Prostor na reakce totiž byl už příliš malý.
Borci z Buku si tak z turnaje odváží pohár za druhé místo, který převzal “der beste Sprecher” Marek Šenkýř.

 

 

O týden dříve se odehrál turnaj v Buku, kde domácí v prvním semifinále porazili překvapivě vysoko 5:1 Novou Včelnici. První poločas skončil 4:0 a bylo rozhodnuto. Branky vstřelili dvakrát Schmirler, d vakrát Opička a Heger, za hosty pouze korigoval Blažek. Ve druhém semifinále se utkali obhájci titulu SK Horní Žďár a SK Novosedly nad Nežárkou. Zápas, který skončil po základní hrací době 1:1 musely rozhodnout penalty, díky kterým postoupili po výhře 3:0 Novosedly. 

 

V utkání o 3. místo deklasovala Nová Včelníce Horní Žďár 7:0 . Ve finále zvítězilo domácí mužstvo nad Novosedly 2:1 po brankách Ondřeje Jasanského a Marka Šenkýře. Za hosty vstřelil branku Kubo. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou