OBRAZEM: Areál Pavla Srnička i stánek pro 7 tisíc diváků. Nejlepší stadiony moravských divizí

0

V předchozím článku jsme odhalili nejlepší stánky klubů z českých divizí. Nyní jsme zaměřili svoji pozornost na moravské účastníky skupin D až F. Nutno podotknout, že značný komfort nabízí svým divákům při sledování zápasů celá řada klubů. Do našeho výběru se ovšem dostaly jen ty opravdu nejlepší stadiony.

Jestliže českým divizím jednoznačně kraluje stadion v Chomutově, tak ty moravské mají svého vládce v Olomouci. Konkrétně v části Holice, kde sídlí 1. HFK Olomouc. Tamní areál byl po postupu klubu do druhé nejvyšší soutěže kompletně přebudován, po delších stranách hrací plochy vyrostly nové tribuny, které poskytují divákům komfort při sledování utkání a bezprostřední kontakt s děním na trávníku. Celková kapacita stadionu se vyšplhala na 2 900 diváků, z toho 2 600 k sezení. Všechny sedačky jsou navíc kryté.

 

UŽ JSTE VIDĚLI? Divizní stadiony, kterým by slušela vyšší soutěž – 1. část

 

Suverénně největší kapacitou se mezi moravskými divizními stánky pyšní Městský fotbalový areál v Havířově. Ten totiž pojme až 7 500 diváků, hned 4 500 míst je určených k sezení na dvou velkých zastřešených tribunách. Indiáni s hrajícím koučem Miroslav Matušovičem si ovšem musí vystačit s výrazně menšími návštěvami...

 

Hned několik divizních stadionů se dočkalo v posledních letech výrazných stavebních úprav a vylepšení. Rekonstrukcí prošel třeba domov fotbalistů Polné, k nepoznání se změnil také stadion Tyršovka ve Vsetíně. Původní chřadnoucí stánek dostal nový, moderní háv a jeho krytá tribuna pojme 250 sedících diváků. Pěkným areálem se mohou chlubit i v Bohumíně, jméno nese po zesnulém gólmanovi a místním rodákovi Pavlu Srničkovi.

 

Prohlédněte si v galerii všechny stadiony, které patří v moravských divizích k těm nejlepším!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou